Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכן. בכל מקרה לא מזמן הייתי באשדוד וראיתי מאזדה 6 תופסת חניה וחצי בקניון. בגלל שיש לי אוטו קון הצלחתי להשתחל בכל זאת וחניתי. יצאתי מהאוטו וראיתי שכל המאזדה חרוטה בעזרת מפתח, שריטה שנראית טרייה(אפשר עוד לראות אבק כזה של הצבע) ואמרתי לעצמי שכמה שהבן אדם הזה מניאק, יש גבול ולשרוט רכב זה מעשה ילדותי ותת רמה, לא משנה מה עשה הנהג.

היום יצאתי מהלימודים וניגשתי לאוטו שלי שחנה בצורה סימטרית לגמרי בין שני הפסים הלבנים, ואיכשהו שתי המכוניות מצדדי הצליחו לחסום אותי ברמה כזו ששתי הדלתות הקדמיות לא נפתחות בכלל והייתי צריך להשתחל דרך האחורית למושב הנהג. באותו רגע כמעט הבנתי את האדם ששרט לפני שבועיים את המאזדה. אבל הייתי בוגר. קרעתי דף מהמחברת ורשמתי עליו את כל הקללות שיכלתי לחשוב עליהן באותו רגע, שמתי בוישר ונסעתי.

זהו, סתם היה לי משעמם והחלטתי לשתף. 8)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

כשהייתי באוסטריה, נתקלתי גם אני בתופעה שקשורה בחנייה: חניתי במקום שצריך לשלם במדחן, ניגש אליי אדם שבדיוק יצא מחנייה והגיש לי את התו שהוציא, מכיון שנותר בו זמן וזאת כדי לחסוך לי יורו.

קרה שלוש פעמים. אחרי הפעם השנייה גם אני התחלתי לעשות כך.

אם אפשר לעזור לאחר מבלי שזה פוגע בך, למה לא?

אצלנו, אם אפשר לפגוע באחר מבלי שזה פוגע בך, למה לא?

אולי יש כאו גם תפיסת חיסכון במשאבים. אם כבר הוצאתי כסף על חנייה , לפחות שמישהו אחר יהנה מזה.

אצלנו, אם יש משאב חופשי של חנייה, למה לא לתפוש כמה שיותר?

מאידך, הרקורד ההיסטורי שלהם טיפל'ה בעייתי. חשבתי פעמיים לפני שנסעתי לשם.

פורסם
כשהייתי באוסטריה, נתקלתי גם אני בתופעה שקשורה בחנייה: חניתי במקום שצריך לשלם במדחן, ניגש אליי אדם שבדיוק יצא מחנייה והגיש לי את התו שהוציא, מכיון שנותר בו זמן וזאת כדי לחסוך לי יורו.

קרה שלוש פעמים. אחרי הפעם השנייה גם אני התחלתי לעשות כך.

אם אפשר לעזור לאחר מבלי שזה פוגע בך, למה לא?

אצלנו, אם אפשר לפגוע באחר מבלי שזה פוגע בך, למה לא?

אולי יש כאו גם תפיסת חיסכון במשאבים. אם כבר הוצאתי כסף על חנייה , לפחות שמישהו אחר יהנה מזה.

אצלנו, אם יש משאב חופשי של חנייה, למה לא לתפוש כמה שיותר?

מאידך, הרקורד ההיסטורי שלהם טיפל'ה בעייתי. חשבתי פעמיים לפני שנסעתי לשם.

גם אני עושה את זה!

לרוב כאשר אני יוצר לסידורים, אני טועה בתכנון הזמנים, ומסיים לפני. כתוצאה מכך, בד"כ נשאר לי משהו כמו 20-30 דקות בכרטיס, ואני פשוט מעביר אותו לאדם שמחנה במקומי או משהו. בד"כ אנשים מגיבים בהלם, וחושבים שאני עובד עליהם או משהו. עצוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...