Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו שימוש נכון בקלאץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרשון...ברור שעדיף לברוח מהמכה...אבל אני דיברתי על המצב שאין לך אפשרות לזוז ימינה או שמאלה (במקרים כאלו גם אין זמן לחשוב :))...אז עדיף פשוט ללחוץ על ברקס ולשמור על הצוור...כך גם פחות סיכוים שהרכב יעוף לאמצע הצומת. (אבל נזק לאוטו יהיה הרבה יותר גדול)

פורסם

סתם דעותי בקשר לויכוחים הקודמים-

בקשר להחזקת הקלאץ לחוץ- לפי מה שידוע לי (וכך גם אני עושה) לא צריך ללחוץ על הקלאץ כל הזמן ורצוי להשאר בניוטרל, משום שכל עניין הלחיצה בנוי על כוח ולחץ וגורם לבלאי מואץ של הקלאץ, לכן לא מומלץ...

בקשר להכנסה לניוטרל- לא עושה כלום כלום לגיר או לקלאץ מלבד כמה תופעות- חוסך בדלק משום שהמנוע מוריד את סיבוביו למינימליים- מן הסתם רק הגלגלים מסתובבים ולא מחוברים, גורם לבלאי מואץ של הברקסים- משום שתשתמש בהם יותר בזמן עצירה כי לא תשתמש באפשרות הבלימה של המנוע תוך כדי הורדת הילוך, ותצטרך חיכוך יותר חזק שלהם.

בקשר להורדת הילוך- תראה לפי המהירות שבה אתה נמצא ולפיה תשתלב, תמיד כדאי שהכנסת ההילוך לא תלווה בבלימה של האוטו בידי המנוע והשילוב, ולכן יש להכניס להילוך יחסית גבוה (לדוגמא אני מכניס בהורדה על 35 לשלישי ולא שני) אבל אם אתה נגיד מכניס להילוך נמוך, לדעתי אתה צריך לשלב גם את דוושת הדלק בהכנסה כדי להתאים את מהירות המנוע לגלגלים ולהמנע ממצב ה"בלימה" שדי הורס וגורם לבלאי של דברים כגון תושבות, רצוי בהחלט ללחוץ על הגז כאשר אתה מכניס להילוך לאחר שגלשת לדוגמא לאחר שהיית בניוטרל ולמנוע מספר סבובים מועט ולא מסונכרן ומתאים להילוך.

• תוכן חדש...