Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, במהלך נסיעתי בכביש עירוני במהירות המותרת בנתיב השמאלי, נהג שבא מצד ימין ביצע עקיפה ולא הספיק להשלים אותה עד סופה ובמהלכה המכונית שלי התנגשה במכונית שלו.

יש לציין שהנהג טוען שהוא הפעיל וינקר, הסתכל במראה וראה שאני נמצא במרחק סביר ע"מ לבצע עקיפה.

הקלטתי את הנהג (בלא ידיעתו כמובן, מבחינה חוקית ע"פ המודע לי זה חוקי מכיוון שגם אני הייתי נוכח בשיחה), צילמתי את כל המכונית מכל צידי הרכב ואת הכביש עצמו.

לפי הגיון השכל הישר - אני צודק, אבל השאלה אם ככה זה גם בביהמ"ש?

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

למה שתגיעו לבית משפט?

מכות של פח, תחליפו פרטים תלחצו ידיים תקנו את הרכבים,

וסעו לשלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי הגיון השכל הישר - אני צודק, אבל השאלה אם ככה זה גם בביהמ"ש?

בבית משפט יש הוכחות מעל ספק סביר .

כל השאר לא מעניין .

אתה כנראה לא תוכל להוכיח את הסיפור שלך מבלי שצילמת הרבה תמונות ואולי גם דעת מומחה שיגבה אותך.

מציע לך בכל הלב לא להגיע לבית המשפט.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אם יש לו הקלטה של הנהג השני מודה שהוא ביצע סטיה מנתיב (תוך כדי עקיפה מימין), סביר מאוד שזה יספיק לשכנע שופט שהתאונה באשמתו.

אבל כמו שכבר נאמר, אין סיבה להניח או לרוצות שהמקרה יגיע לבית משפט, אלא אם הבחור יתעקש שהוא לא אשם.

פורסם
בבית משפט יש הוכחות מעל ספק סביר .

כל השאר לא מעניין .

אתה כנראה לא תוכל להוכיח את הסיפור שלך מבלי שצילמת הרבה תמונות ואולי גם דעת מומחה שיגבה אותך.

מציע לך בכל הלב לא להגיע לבית המשפט.

באיזה בית משפט צריך הוכחות מעל ספק סביר ?

פורסם

בכל בית משפט שאני מכיר (בשביל לנצח)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

לא מדובר אפילו בבימ"ש לתעבורה.

מדובר כאן בסכסוך אזרחי שיתברר בתביעה אזרחית, כנראה בתביעות קטנות.

בדין האזרחי מספיק 51%.

כלומר מי שעמדתו יותר סבירה ינצח.

במקרה הנ"ל אתה נכנסת בו מאחור וזה מציב אותך בעמדה לא נעימה.

מה גובה הנזקים לכל רכב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרכב שלי יצא היום מהמוסך הנזק(פנס קדמי, כנף קדמית, טמבון, טסה וכיוון פרונט) כולל הערכת שמאי הוא 8000 ש"ח. מבחינתי שהוא יודה ושהביטוח שלו ישלם את הנזק, בינתיים הוא לא מודה באשמה וכנראה שנגיע איתו לבית משפט לתביעות קטנות.

Horsepower sells cars, torque wins races

• תוכן חדש...