Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורה דלעיל נשרפה. לא קריטי, אבל הייתי רוצה להחליף את הנורה.

איך מגיעים לנורה הזו? יש לי את ספר הרכב של היינץ ולא מצאתי שם הסבר, גם גוגל לא הועיל.

אולי עדיף בכלל לא לגעת ולהשאיר את זה ככה עד לפעם הבאה שיפתחו את תיבת ההילוכים(חו"ח, טפו טפו טפו מלח מים מלח מים ועוד כל מיני משפטי אמונה תפלה שאני לא מאמין בהם)?

פורסם

אם אין לך את הידע ו\או הכישורים הטכנים, אז עזוב.

אם כן, מן הסתם תצטרך לפרק את כיסוי הקונסולה התחתונה היכן שהבורר יחד עם המשענת , המאפרה וכל השיט הזה.

אחרי שפירקת את הכיסוי זה כבר לא סיפור.

שים לב, את ידית הבורר יש לפרק בזהירות בגלל רגישות כפתור ה HOLD. כמובן שצריך להיזהר לא לשבור את לוח הפלסטיק של הבורר ( השקוף עם האותיות).

בקיצור, בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תפרק את החלק המקווקו באדום שבתמונה.

לדעתי יש משם גישה, זה מחובר בקליפסים, תנכניס משהוא ותקפיץ את זה למעלה, חפש משהוא מלפלסטיק וללא פינות חדות.

אם אני זוכר נכון ניתם להגיעה משם לנורות.

אם לא הכיסוי הזה מחובר ב 4 ברגים, אולי ניתן להסיט אותו מעט.

כדי להוציא אותו החוצה לגמרי צריך לפרק את הידית הילוכים, לא מסובך אבל גם לזה יש את הדרך שלה (יש צורך בפירוק הכפתור העליון וכו') תתחיל מהקל, תראה אם זה מספיק.

אתה עם טיפרטוניק או אוטומט רגיל.

אם אתה עם טיפטרוניק תיזהר על הסגירת הפלסטיק שרצה עם ידית ההילוכים היא עדינה מאוד, ובשנתונים האלו מתחילה ליתפורר לבד.

באוטומט אין הבעיה.

אני פרקתי את כל האיזור בגלל משהוא אחר, בכלל לא עבור הנורה.

לאישתי נפל שם המפתח של המחסן,לא היה לי אחר, שפתחתי להוציא את המפתח סידרתי את הפלסטיק הזה שלא יפלו דברים נוספים.

P1070885.JPG

פורסם

נשמע מאתגר..אני אעיף מבט הערב, נראה אם הפירוק קל. אם לא אני אוותר, חבל לי להתעסק עם הקונסולה שם, היא שמורה במצב נדיר - אין עליה אף שריטה.

• תוכן חדש...