Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב לקנות רכב שני לאישה שהקריטריונים הם:

1) לא רכב חדש, אלה יד שניה גם טוב.

2) הוא צריך להיות יפה (לפי הטעם) אבל כזה כמו פיאט 500 או C3 הכוונה לצורה החדשה. סך הכול ישמש אותה לנסיעות בתוך העיר וכרכב שני לנוחות מה שנקרא כי הרכב העיקרי משמש אותי בעסק וגם אני לפעמים לא הייתי מתנגד לנסיעה ברכב קטן כי אני אוהב אותם - לידיעה הרכב הראשון הוא שברולט קבטיבה חדשה. מה שנבחר בסוף זה את העיצוב החיצוני ולא כל כך אכפת לי הנוחות נסיעה כי היא לא תרגיש , ובמיוחד שזה בתוך העיר לנסוע לקניות או ללימודים וכולה.

3) תקציב לא גדול גם לא מפריע לי לקנות מליסינג אם שיטות מימון של 50% מהרכב יהיה משולם בתקופה של 3 שנים עם מקדמה של 10-15 אלף וככה לא נרגיש אותה כהוצאה.

זהו לבינתיים אני מאמין שיבואו שאלות אני יענה.

תודה מראש.

החיים הם כמו....

פורסם
אני הייתי ממליץ על ניסן מיקרה קטן אוטו יפני ואמין חסכוני גם בדלק

חשבתי על ניסן אבל אישתי לא אוהבת אותה, מה שכן אני אולי אחפש מיקרה בצבע מיוחד ואז אולי נחשוב. תודה על ההמלצהפ, נחשוב אליה.

החיים הם כמו....

פורסם

היי,

עוד אופציה שתוכל להתאים בתקציב היא שברולט סוניק,

רכב משפחתי, בטיחותי ומאובזר.

עכשיו גם תוכל למצוא בתקציב שלך סוניק 0 ק"מ 2012 במחיר של 90 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...