Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן הגה American Eagle

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקריאה בפורום הבנתי ששמנים של החברה הנ"ל אינם איכותיים במיוחד, ורציתי לדעת אם יש איזה סיכון אם אני שם את השמן דקסרון 3 של החברה בתור שמן הגה כוח. האם חשוב היצרן בשמנים של ההגה, או גם שמן זה יעשה את העבודה?

אגב, האוטו הוא רובר 200 ידנית שנת 98.

תודה

פורסם

אני לא הייתי לוקח סיכון וכן הייתי קונה נוזל (שמן) של חברה מוכרת ואיכותית יותר.

תדירות ההחלפה של נוזל הגה כוח לא מצדיקה ירידה באיכות לטובת חיסכון.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אז אם כבר החלפת, למה באת לשאול? מה גם שאתה יודע שהדעה עליהם לא טובה. זה לא כאילו עכשיו ״תשתכנע״ ותחליף שמן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני איזה ארבע שנים הכנסתי את השמן הנ"ל להגה כח בפאסט 93 ולא קרה שום נזק.

עוד מעט אני הולך להחליף את השמן הגה כוח בבימר ושם אני כבר לא אחסוך ואקנה משהו סופר איכותי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עם כל הכבוד אני לא מבין מה אנשים נטפלו לשמן ולמוצרים שלהם ממש. השמן שלהם שנמכר בחנות הוא לא סופר איכותי, זה ברור כשמש. זה בגלל שמדובר בשמן מינראלי בתקנים ישנים. API שלא עובר את ה SG. זה שמן בתקן ישן והמחיר שלו בהתאם. האם הייתי שם את זה במכונית חדשה? ברור שלא, כי מדובר בשמן בתקן אחר, לעומת זאת בחיפושית שצריכה תקן ישן כן הייתי משתמש בכזה שמן.

יש להם תקן מסויים והם עומדים בו. בטוח שמישהו בודק אותם איפשהו, אם לא אז מי בודק שמנים אחרים שטוענים שיש להם תקן מסויים? אם מוביל היא חברה גדולה וכולם מאמינים לה אז זאת אומרת שתנובה בגלל שהיא קונצרן ענק בישראל למוצרי חלב צריך להאמין לה גם כן, נכון? בינתיים תנובה ניסתה לדפוק את כולם עם פרשת הסיליקון.

אז אפשר לומר שהשמן של אמריקן אייגל הוא לא שמן דפוק או מזוייף, אלה שמן שעומד בתנאים שרשום על המיכל ואלה תקנים ישנים. זה הכל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
עם כל הכבוד אני לא מבין מה אנשים נטפלו לשמן ולמוצרים שלהם ממש. השמן שלהם שנמכר בחנות הוא לא סופר איכותי, זה ברור כשמש. זה בגלל שמדובר בשמן מינראלי בתקנים ישנים. API שלא עובר את ה SG. זה שמן בתקן ישן והמחיר שלו בהתאם. האם הייתי שם את זה במכונית חדשה? ברור שלא, כי מדובר בשמן בתקן אחר, לעומת זאת בחיפושית שצריכה תקן ישן כן הייתי משתמש בכזה שמן.

יש להם תקן מסויים והם עומדים בו. בטוח שמישהו בודק אותם איפשהו, אם לא אז מי בודק שמנים אחרים שטוענים שיש להם תקן מסויים? אם מוביל היא חברה גדולה וכולם מאמינים לה אז זאת אומרת שתנובה בגלל שהיא קונצרן ענק בישראל למוצרי חלב צריך להאמין לה גם כן, נכון? בינתיים תנובה ניסתה לדפוק את כולם עם פרשת הסיליקון.

אז אפשר לומר שהשמן של אמריקן אייגל הוא לא שמן דפוק או מזוייף, אלה שמן שעומד בתנאים שרשום על המיכל ואלה תקנים ישנים. זה הכל.

רק תעדכן אותנו מי היצרן ומה הכתובת שלו ! (לא היבואן )

רענן

פורסם

בבקשה, אתה יכול לקבל יותר פרטים כאן

אם יש לך עדיין שאלות אתה רשאי לפנות אליהם ישירות במייל. Email: [email protected]

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
בבקשה, אתה יכול לקבל יותר פרטים כאן

אם יש לך עדיין שאלות אתה רשאי לפנות אליהם ישירות במייל. Email: [email protected]

תעשה שעורי בית .

ואם אתה לא רוצה להתאמץ, תעשה חיפוש בפורום ותמצא תחקיר יסודי שביצע אחד מחברי הפורום.

רענן

פורסם

כן, מצאתי את השירשור הנ"ל. בהחלט הוסיף לי הרבה תובנות גם לגבי שמנים אחרים שמשום מה בארץ מחזיקים מהם כקדושים.

אוקי, אז הנה שאלה מאוד מאוד מעניינת. אם חברת פרסטון האמריקאית שידוע שהיא בהחלט איכותית כשזה מגיע לנוזל קירור. אם בישראל משווקים שמן מנוע באריזה כמו שלה ועם מדבקה שרשום עלייה את שמה מדוע אם ככה חברת פרסטון לא עושה שום דבר בפירוש? האם חברת פרסטון לא יודעת שבישראל מוכרים שמן מנוע במיכלים שנושאים את התווית והשם שלה?

עוד דבר, בסופרים מוכרים כל מיני מוצרים שהם המותג הפרטי של אותו סופר. לדוגמה, חומוס. נקח את החומוס של הסופר "כמעט חינם". יש להם חומוס שמגיע באריזות שלהם. בירור קטן מעלה שהחומוס ברשת כמעט חינם מיוצר על ידי "סלטי שמיר" שגם להם יש אריזות למכירה באותו סופר. מה הנקודה שלי? למרות שהחומוס של רשת כמעט חינם מיוצר על ידי "סלטי שמיר" בגלל שהוא בא באריזת מותג של רשת כמעט חינם הוא יותר זול מאשר אותו חומוס שמיוצר על ידי "סלטי שמיר" ומגיע באריזה שלהם.

לאור הנכתב לעיל, האם לא יהיה נכון לומר ששמן של אמריקאן אייגל מיוצר על ידי חברה מסויימת ולכן הוא יותר זול בגלל שהוא בא באריזה של מותג פרטי? מה שכן, אין לי שמץ של מושג מי מייצר את השמן של אמיריקאן אייגל. אם היו אומרים לי שהשמן הזה מיוצר על ידי חברת דלקים גדולה X וממלאים אותו בעבור חברת אמריקאן אייגל ולכן הוא יותר זול אז הייתי מבין. בדיוק כמו עניין החומוס. אבל ברגע שלא יודעים מאיפה השמן הזה מגיע אז לך תחפש את האבא והאמא שלו.

בעקבות התגובות הנ"ל גילינו את השילוש הקדוש בין אמריקאן אייגל, פרסטון וליקי מולי. המשותף לכולם הוא שכולם תחת מטרייה של אותה יבואן. בזמנו דיברו שהשמן של ליקי מולי מגיע לארץ בצוברים ואילו ממלאים אותו בארץ במיכלים שנמכרים ללקוח. האם זה נכון? לכו תדעו, אולי השמן במיכלים של אמריקאן אייגל, פרסטון וליקי מולי זה אותו שמן ופשוט מחייבים אותנו מחיר שונה רק בגלל האריזה?

אני לא יודע ולא טוען שום דבר אני רק תוהה בעניין. מה דעתכם?

פורסם

"שמני" פרסטון ואמריקן איגל הינם בבעלות של אדם ישראלי בעל חברת גלאור ופרומט.

יש לו זכיון להשתמש בשם המסחרי של חברת פרסטון ואם ישנה חברה כזאת אז גם אמריקן איגל.

איפה הוא ממלא את השמן שלו אין לי שמץ של מושג ולכן כדאי להתרחק מהנוזלים האלו.

פורסם

אני חושב שצריך לשים סוף לשמועות ולתחקירים דרך האינטרנט,

צריך לקחת את השמן למעבדה ולבדוק אותו בתנאי עבודה ולהשוות מול שמנים אחרים.

אני השתמשתי בעבר ועדיין משתמש בשמן הגה של אמריקן איגל במס' רכבים וכך גם אנשים אחרים שאני מכיר כולל בעלי מוסכים, לא נתקלתי בבעיות כלשהן.

• תוכן חדש...