Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש משפחתית קומפקטית מהנה לנהיגה בתקציב של עד 80K (רצוי פחות) עם עלויות תחזוקה נמוכות יחסית.

חשבתי על לאון 1.4/1.8 או פיאט בראבה 1.4T ידנית בנות שנה/שנתיים.

כח הוא לא העיקר בעיני, אך צריך להיות מספיק כוח לנהוג את האוטו עם הדוושה...

הבקרת יציבות בלאון כבר עיצבנה בנהיגת מיבחן קצרה שעשיתי בה, אך התחושה עד היא התערבה היתה מאוד חיובית. האם יש אפשרות ל"תכנת" אותה אחרת שלחצן הביטול באמת יבטל...

בבראבה לא נהגתי עדיין...

האם יש לכם רעיונות למכוניות נוספות שמתאימות לדרישותי?

מדעתכם בין שתיהן?

פורסם

ידידי יש הרבה יותר ידניות מהנות מפוקוס 2.0 ליטר...

לדוגמא, סע על אלפא 147 ידנית פעם אחת ותבין אחר כך איפה למקם את הפוקוס ברשימת המכוניות המהנות..

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

פוקוס דור שני - אוסיף לרשימה (אם כי אני מעדיף ידנית או רובוטית).

אלפא 147 - האם היא לא יקרה לאחזקה? הידניות היחידות שראיתי ביד 2 הן בנות 10...

תודה על התגובות בינתיים. מישהו מכיר את הפיאט והסיאט לתת לי פידבק מה יהיה מהנה יותר בין שתיהן?

פורסם

אז עז כה הבנתי שאינכם ממליצים על הלאון ועל אחת כמה וכמה הבראבה להנאה מהנהיגה

.

אלפא 147 ישנה מדי (2002 ביד 2 אני מעדיף מעל 2006) , אז היחידה שמומלצת היא פורד פוקוס דור קודם 2.0 אוטומטית?

מקווה שיש עוד מומלצות...

ראיתי שיש שתי רנו מגאן ספורט 2009 ביד 2. חוץ מההבדל הענק בכוח שפחות מדבר אלי, האם הן יהיו מהנות יותר לנהיגה? האם אני נכנס למיטה חולה מבחינת בעיות ועלויות אחזקה עם קפיצה כזאת?

פורסם

עשה סיבוב על הבראבו ( לא בראבה ) ואז תוכל לדעת אם הביטוי "על אחת כמה וכמה" שאצלך, הוא במקום. אני למשל סבור שלמעט יתרון הכח של הלאון, הבראבו מהנה יותר, נוחה יותר ויש לה הגה מוצלח יותר, הגם שהוא אינו מושלם כמובן.

פורסם

תשמע,

אחרי 5 שנים על 147 (ועוד 4 על 156) אפשר לומר שנעשיתי די מפונק בכל מה שנוגע להנאה שאני מצפה להפיק מרכב.

כמו שאמרת בעצמך, כוח זה לא העיקר. ה-147 שהיתה לי היתה 1.6 105 כ"ס - ממש לא רכב חזק. ועדיין התכונות הדינמיות שלה גרמו לכך שגם תוך נסיעות מבחן על רכבים חזקים בהרבה שום דבר לא גרם לי לרצות להחליף אותה. ככה שאם תמצא 147 ידנית שמורה היטב, זו יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת. בעוד כמה שנים כבר יהיה לך הרבה יותר קשה למצוא רכב שמרגיש ככה.

בין האופציות שהזכרת, הבראבו מהנה בהרבה ביותר מהליאון (וכן, נהגתי על ליאון לא מעט). הבראבו מרגישה חיה יותר וזה מורגש בכל מובן - דרך השלדה, דרך ההגה, בכל תחושה. הליאון רכב מצויין, משרה בטחון ובעל יכולות גבוהות, אבל בלתי מרגש בעליל. אני לא אוהב קלישאות אבל אין מה לעשות, השוואה בין בראבו לליאון מדגישה את כל ההבדלים הקלאסיים בין רכב איטלקי לגרמני, ועפ"י השיקולים שאתה מתאר (וגם אלה שלי) איטליה לוקחת בגדול.

חוץ מזה שהבראבו פשוט מפתיעה לטובה באיכות ההרכבה והאמינות, ולטעמי נותנת את העסקה הטובה ביותר במחיר, בקטגוריה שלה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

התחדשתי בפיאט בראבו טורבו 2011 ידנית.

לא מצאתי פוקוס 2.0 חדשה יחסית ולא רציתי הרפתקה עם אוטו ישן יותר.

אכן פשרה מבחינת הנאה מנהיגה אך אוטו מפנק ועם אופי.

• תוכן חדש...