Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לרכב שלי יונדאי אקסנט שנת 2000 מנוע 1.5 אוטומטי יש איזשהי בעיה ממש מוזרה להעביר להילוך הרביעי.

לפעמים כשאני מגיע למהירות של 70-80(פה הוא אמור להעביר להילוך הרביעי) הוא פשוט לא מעביר העניין הוא שניסיתי סתם במקרה ללחוץ על הכפתור של הOVERDRIVE בידית הילוכים והנורה לא נדלקה, הזזתי קצת את הידית בטעות, הנורה נדלקה, כיביתי את הנורה שוב ופתאום האוטו העביר לרביעי.

ככה זה כבר כמה פעמים מאז, כל פעם שרכב אינו מעביר לרביעי אני נותן מגע קל בידית והוא מעביר.

יש איזשהו הסבר לזה? פיתרון?

תודה רבה.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר יש לך מגע רופף בחיבור של OD וכנראה שהוא מנסה למשוך את ההילוך כשהוא לא בOD, תפרק את המכסה שמסביב לידית העברה ותראה מה מצב החוטים שם.

פורסם

יש לך קצר בכפתור של הOVERDRIVE

כאשר תיבת ההילוכים באקסנט מרגישה שיש ניתוק בכבל של הכפתור, היא פשוט לא נותנת להכניס להילוך רביעי וככה זה מתריע לך שישנה בעיה.

בגלל זה מתי שהזזת את הכפתור ופתאום נדלקה נורה ואז כיבית ההילוך עבר,ישנה בעיית מגעים.

אם אתה אחד שמבין עניין,יודע ולא חושש לפתוח את הפלסטיק של הכיסוי של התיבת ההילוכים,אז ישנו שם הכבל של הכפתור תבדוק שבפלאג שמחובר לכבל,שהוא מחובר תקין.

אם אתה לא מבין בזה,עדייף שלא תתעסק עם זה שלא תעשה נזק לחיישן שיושב על התיבה.

וגש למומחה שיטפל לך בבעיה.

הבעיה לא קשה לטיפול.

רק העניין שבגלל שכבל הכפתור עובר דרך הידית הילוכים אין לך גישה לעבור על כל הכבל.

בהצלחה תעדכן מה עשית,ואם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לשאול עוד שאלות (סידרתי בעיה כזו בעבר).

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

הבנתי, תודה.

בדקתי את הOD בכל הילוכים האחרים, בP, R, 1, 2, N בכולם לא משנה איך אני מזיז את הידית הילוכים וכמה משחק איתה בתוך ההילוך הנורה של הOD לא נכבית רק בD זה קורה.

אני לפני שנתיים פירקתי את התיבה כדי להחליף נורה לגיר, האם זאת אותה דרך גם כדי לבדוק את הכבל?

פורסם

כן זה נמצא ממש ליד הנורה,אתה תראה שהפלאג מחובר לחיבור מתכת שמחזיק אותו וממנו יוצא כבל לתוך ידית ההילוכים.

שאתה מעביר בשאר ההילוכים הOVERDRIVE לא יכנס לפעולה,רק כאשר אתה בD זה יעבור.

תבדוק ותעדכן.

בהצלחה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

טוב, פתחתי את כל הברגים והפלסטיקים.

הכל נראה מחובר, בכל אופן ניתקתי וחיברתי בחזרה.

הנעתי את הרכב העברתי לD ולא משנה איך אני שם את הידית הילוכים הנורה של הOD תמיד דולקת אחרי לחיצה על הכפתור שלה ולא נכבית :-D

כנראה שבאמת הייתה בעיה בחיבור שלא היה מחובר חזק.

בכל אופן, תודה!

• תוכן חדש...