Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את ההודעות שנכתבו בפורום על חיבור מצלמת רוורס, חוט לאור רוורס והשני למקום ריק בשלדה, אבל למרות זאת ולאחר הרבה נסיונות עדיין לא מתקבלת תמונה...

במצלמת רוורס חוט אדום, שחור ובננה שמתחברת למסך.

בתמונה שצירפתי, החוט הצהוב והשחור בצד ימין של התמונה הם של האור רוורס.

סביר להניח שהדבר הלא נכון שעשיתי זה חיבור החוט לשילדה, יש איזה מקום ספציפי בשילדה?

אשמח להכוונות... תודה

image.jpg

פורסם

תנסה לחבר את המינוס של המצלמה גם למינוס של מנורת הרוורס יכול להיות שהיא עובדת על פיקוד (-)

תבדוק שלא טעית בחוטים שאכן החוט הצהוב הוא + תוודא שכל החיבורים במסך מחוברים כראוי.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר שיהיה לי קל יותר לעזור לך אם עדיין לא הצלחת. איזה רכב זה? איזה מסך או מכשיר אתה מחבר את המצלמה?

רצוי להשתמש ב + ו של האור רוורס לחיבור המצלמה( אם אתה לא יודע מה זה מה אז עם נורת ביקורת)

את הRCA מהמצלמה לחבר ל IN של המכשיר ואת המכשיר\מסך יש לחבר ל+ אחרי סוויץ שלא יגמור את המצבר(אני מאמין שאתה יודע אבל רצוי להגיד) ושיהיה בהצלחה.

פורסם
בוא נעשה קצת סדר שיהיה לי קל יותר לעזור לך אם עדיין לא הצלחת. איזה רכב זה? איזה מסך או מכשיר אתה מחבר את המצלמה?

רצוי להשתמש ב + ו של האור רוורס לחיבור המצלמה( אם אתה לא יודע מה זה מה אז עם נורת ביקורת)

את הRCA מהמצלמה לחבר ל IN של המכשיר ואת המכשיר\מסך יש לחבר ל+ אחרי סוויץ שלא יגמור את המצבר(אני מאמין שאתה יודע אבל רצוי להגיד) ושיהיה בהצלחה.

תודה על התגובות,

מדובר על שברולט אופטרה 5, המכשיר הוא DVD לרכב עם כניסת RCA יעודית למצלמת רוורס.

אני קצת מתקשה להגיע לחוטים של הנורת רוורס אז ייתכן שהחיבור שעשיתי פשוט לא היה יעיל, אני צריך לראות איך לגשת לחוט בצורה נוחה

אני אעשה את הנסיונות האלה ומה שהציע baf323 מחר באור ונקווה לטוב

פורסם

איזה חברה הDVD? יכול להיות שפשוט צריך להגדיר את המכשיר להפעיל את הפונקציה של המצלמה ואם זה של פיוניר אז צריך להגדיר את הפיקוד ל + .

• תוכן חדש...