Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש (בלאנו?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני שבוע הוצאתי רישיון ואני רוצה לקנות רכב עכשיו יש לנו רכב סוזוקי בלנו 1998 GLX עם מנוע שעובד על דלק 98 אבא שלי רוצה לתת לי אותו אבל אני רוצה לדעת אם הוא רכב מתאים לנהג חדש(כבר נהגתי עליו 2-3 פעמים) תודה מראש למיעצים

פורסם

אני לא רואה בעיה עם סוזוקי בלנו לנהג חדש, חוץ מרמת הבטיחות של הרכב הזה.

רק דבר אחד אני לא מבין, מדוע צריך למלא 98 אוקטן ברכב הזה? סתם זריקת כסף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מה שאבא שלי ממלא זה אוטו שאצלנו מאז שאני בן 10 והוא אומר שהוא ללא תקלות וכסף לא חסר ברוך השם (הוא רוצה לתת לי אותו כי הוא קונה כמעבר לרכב אחר)

פורסם

זאת הבלנו היחידה בארץ שמתודלקת כול הזמן 98.:wink:

אם ככה אני מתאר לעצמי שאבא שלך טיפל טוב ברכב,אתה יודע מה עבר על הרכב וזה מאוד חשוב ברכב ישן,הבלנו אכן אמינה,אבל לאור ההיסטוריה זה עושה אותה קניה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן אבא שלי מאוד קנאי עליה אני זוכר שבגיל 11 הייתי עצבני ויצאתי מהאוטו וטרקתי את הדלת בואו נגיד שחודש הלכתי לבית ספר(בצד השני של העיר )ברגל

פורסם

רגע, מה יקרה אם תדפוק את הבלנו האהובה של אביך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הוא עשה לך בגלל שכאב לו על הרכב,אני מבין את הרמה שהבן אדם שמר עליו,כול מה שנותר לי להגיד זה תתחדש:-)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הוא עשה לך בגלל שכאב לו על הרכב,אני מבין את הרמה שהבן אדם שמר עליו,כול מה שנותר לי להגיד זה תתחדש:-)

תודה רבה :-o

• תוכן חדש...