Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Clarion CZ302A Vs. Pioneer DEH4450BT


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אני מתלבט בין שני ה-HU הללו, שלפי מיטב הבנתי טומנים בחובם את "השילוש הקדוש" (MP3+USB+Bluetooth) לצד מחיר סביר ומוצא מבוסס. יש בוודאי לא מעט תכונות שלאחד יש ולמשנהו אין, אך מה שבולט מקריאה מרופרפת הוא שהפיוניר מגיע עם שלט (לא נראה לי נחוץ - להיפך, זה אפילו חסר טעם). לעומת זאת, הבנתי שלקלריון יש AUX אנאלוגי בצורת סטריאו מיני-ג'ק. על פניו, לקלריון יש יתרון, אלא אם תאירו את עיני להיבטים אחרים שעוד לא התוודעתי אליהם (הבנתי שהקלריון גם מצטיין באיכות צליל - ראו לעיל).

 

מצד אחד, איכות הצליל - במובן של HU שיודע לעשות מוסיקה - חשובה לי יותר מאשר תכונות שונות ומשונות שרובן ככולן הן גימיק שיווקי (DSP, מצבי תאורה וכו') להוציא את אלו המרכיבות את השילוש המדובר, שביחס אליהן אני מצפה שהמוצר יצטיין (כל מה שקשור בפשטות וחלקות תפעול, איכות דיבורית, תמיכה בקידודים, זיהוי מהיר וחלק וכו'). מצד שני, אני מעוניין במוצר אמין. הרמקולים אליהם יחובר המכשיר הם מה שניתן לכנות סטנדרטיים והם ארבעה במספר (אם יש צורך בעוד פרטים בנוגע אליהם, אוכל לספק).

 

על מי מהשניים אתם ממליצים והיכן כדאי לקנותו במחיר טוב ועם אחריות ארוכה? כמה אמורה לעלות התקנה?

 

בנוסף, אם יש לכם המלצה על HU שעונה לקריטריונים שפורטו ושכדאי לשקול בנוסף לשני אלו, בבקשה כתבו אותה.

 

תודה. :-)

:idea:
פורסם

הקלריון יתעלה מעל הפיוניר באיכות הסאונד (לטעמי באופן ניכר), ברוב שאר הפרמטרים, בין אם בהפרש ניכר או זניח, הפיוניר עדיף.

דיבורית טובה לא תקבל באף אחד מהם.

 

אני אישית חושב שאם איכות הסאונד היא בתכונה החשובה ביותר בעיניך, אפשר לחיות עם הקלריון.

רק שים לב שאתה קונה ממקום אשר נותן לך אחריות רחבה, ולא רק על תקלה ספציפית כמו עינית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני דווקה חושב שהבדלי סאונד במצב הזה די זניחים. מדובר על ציוד בסיסי ביותר ואני ממש לא חושב שפה יהיה הבדל ניכר . דווקה במצב הזה היתי ממליץ על פיונר בגלל נוחות שלו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

נוכחתי לדעת שגם במערכות פשוטות ללא מגבר חיצוני, ישנו הבדל בין ר"ד של קלריון לר"ד של פיוניר.

יכול להיות כמובן שההבדל בשביל אדם אחד הוא קריטי יותר מאשר עבור אדם אחר, ובד"כ אני ממליץ בתקציב הזה לקחת אכן פיוניר בגלל ה Overall, אך אם איכות הסאונד חשובה לפותח השרשור מעל הכל, הוא ייטה לבחור בקלריון.

בשורה התחתונה זה עניין סובייקטיבי. כל מכשיר ויתרונותיו שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יהיה הבדל על מערכות סבירות באיכותן, אני אשמע אותו. אוקי, אז הבנתי שהקלריון עליון על הפיוניר בכל הקשור לאיכות הצליל. מהם היתרונות של הפיוניר על הקלריון?

 

שניהם מופיעים בזאפ בקצת פחות מ-800 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על חנות שבה אפשר לרכוש לפחות את אחד מהם, או אפילו אולי לשמוע אותם בהדגמה זה מול זה (למרות שאני מתאר לעצמי שהסיכוי נמוך ביותר)?

 

מה באשר לתנאי אחריות - כמה שנים נותן היבואן של קלריון לעומת יבואן פיוניר?

:idea:
פורסם

היתרונות של הפיוניר הן:

אמינות- נתקלתי לא אחת במכשירים מסדרת CZ שהיו צריכים תיקון עקב הפסקת קריאת דיסקים או הפסקת פעולה (אם כי זה לא מייצג)

נוחות תפעול- אע"פ שזה אינדיבידואלי, וגם הקלריון הספציפי הזה פשוט לתפעול, הפיוניר עולה עליו במעט.

מהירות- שניהם סבירים בתגובתם, הפיוניר טיפה מהיר יותר.

 

אין טעם לשמוע אותם בהדגמה בחנות, כאשר אתה נכנס לרכב המצב שונה עד כדי היפוך.

בנושא האחריות- אני מאמין שיש הבדל בין האחריות של היבואן הרשמי לפרללי, ועם זאת, גם המחיר מן הסתם יהיה שונה. אני לא יודע באיזו תקופה מדובר בכל מכשיר, אך בעודך מברר מול החנויות- שאל זאת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בפורום אחר אני מומחה למערכות סטריאו ואני בקלות יכול להמליץ על בעלי חנויות ועסקים בתחום שבהם אפשר למצוא מוצרים איכותיים\היי-אנד. אבל כאן אין לי את הידע הנדרש, כי מדובר באודיו לרכב. תוכלו בבקשה להמליץ לי על חנות טובה שעובדת עם פיוניר ו\או קלריון ביבוא רשמי ושנותנת שירות מוצלח (רצוי עם האפשרות להתקין אצלה את המכשיר)?

:idea:
פורסם

לעניות דעתי יש צורך להוסיף את איזור מגוריך לבקשה להפניה לבתי עסק.

 

בשרשור הזה עשה רושם שאתה שוקל גם LG כאופציה. לא נעים להתעלק לבחור ההוא על השרשור.

מקריאה של השרשור הנוכחי, אני מבין שאתה לא הולך להשתמש במגבר (תקן אותי אם אני טועה) ועושה רושם שיותר מעניין אותך שלמכשיר יהיו פונקציות שימושיות וחברה מוכרת מאשר איכות סאונד גבוהה.

את ה- LG LCS710BR קניתי יחד עם זוג רמקולים 6.5" גם הם של LG. ב-800 ש"ח.

הרדיו דיסק מגיע עם שלט (שעד היום לא לחצתי בו אפילו על כפתור אחד)

יש כמובן USB, AUX, מקום לכרטיס SD, בלוטות' עם תמיכה ב A2DP (אפשר להשמיע מוזיקה מהפלאפון למערכת ולשלוט בהעברה של השירים).

יש גם אופציה שאין בהרבה HU אחרים - אפשרות הקלטה לכרטיס זיכרון.

קראתי במפרט משהו על אפשרות לחבר HDD אבל לא חקרתי לעומק.

לרדיו דיסק יש דיבורית שעובדת מצויין, והוא מגיע עם חיבור למיקרופון חיצוני שאפשר לתלות על סך השמש (יתרון לעומת מכשירים עם מיקרופון מובנה)

 

את המיקרופון שלי שמתי בתקרה, והוא עובד מצוין, חברים לא מאמינים לי שאני מדבר איתם תוך כדי נסיעה:

(השריטה הייתה שם לפני)

 

attachment.php?attachmentid=7516&stc=1&d=1355044384

 

 

הדבר היחיד שקצת מציק בו אלו שני כפתורי פלסטיק עם ציפוי ניקל שצריכים לחיצה אסרטיבית כדי לפעול. כל שאר הכפתורים פועלים טוב מאוד.

 

אם יהיו לך שאלות נוספות, אשמח לענות.

 

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לבקשה להמלצה על בית עסק אמין באיזור הצפון (נהריה עד חיפה) שמוכר ומתקין אחת מהמערכות המדוברות בת'רד.

×
×
  • תוכן חדש...