Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנציה fulvia כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי רכב כזה דורש קצת שיפוץ בפחחות הבן אדם דורש עליו 20 אלף

מה אתם אומרים כדאי?

רכב נדיר מאד בישראל . לדעתי יש 3 אולי קצת יותר. האם מדובר בזאת שהייתה שייכת לאדוארד אטלר או באחת אחרת?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
רכב נדיר מאד בישראל . לדעתי יש 3 אולי קצת יותר. האם מדובר בזאת שהייתה שייכת לאדוארד אטלר או באחת אחרת?

אני לא כלכך בעניינים אז אני לא יודע מי זה..

מי זה אדוארד אטלר?

אבל זה לא מהווה בעיה עם חלקים?!?

פורסם
פולביה זה מושג רחב. לא דגם אלא משפחת דגמים.

זה מה שאני יודע ושהיא מנוע 1.3

ניסתי למצוא פרטים על האוטו לא כלכך מצאתי...

פורסם

נתחיל בכך שיש דגמי ארבע ושתי דלתות. כולן נדירות בארץ. גם שתי דלתות, אגב, מיספר דגמים. גם בעולם אינה מאוד נפוצה, חלק מו החלקים נדירים. לא פרטיקט למשפץ מתחיל.

אדוארד אטלר החליף את אהרונוביץ כעורך ירחון טורבו לפני שנים. ערך לזמן קצר את קוואטרו וכתב, אולי עדיין כותב במדור רכ במקור ראשון.

פורסם
אפשר תמונה בבקשה מסקרן אותי איך נראה הדגם

אני מנסה לעלות תמונות ולא נותן לי לא יודע למה..

אבל עם אני יתאר לך אותה אתה תכיר שתי דלתות הם בדרך כלל בצבע אדום ושחור המכסה מנוע הדלתות ופגג׳ שלה מאלומיניום

תיכנס ליד 2 בלנציה אתה תירא איתה

פורסם
נתחיל בכך שיש דגמי ארבע ושתי דלתות. כולן נדירות בארץ. גם שתי דלתות, אגב, מיספר דגמים. גם בעולם אינה מאוד נפוצה, חלק מו החלקים נדירים. לא פרטיקט למשפץ מתחיל.

אדוארד אטלר החליף את אהרונוביץ כעורך ירחון טורבו לפני שנים. ערך לזמן קצר את קוואטרו וכתב, אולי עדיין כותב במדור רכ במקור ראשון.

לפי מה שהבעלים אומרים היא מניע הכל אבל צריכה שיפוץ בפח וצמיגים עכשיו אני חדש בכל הקטע של רכבי אספנות ואמרו לי שיש גם בעיה עם צמיגים שאין להשיג הפח לא הכי מדאיג אותי...

ושאלתי מישו שמתעסק עם רכבים כאלה הוא אמר לי שמאיטליה אפשר להביא את כל החלקים אבל זה לא נירא לי כלכך פשוט כמו שהוא אומר

פורסם

לאדוארד אטלר הייתה הפולביה זאגאטו עם מנוע 1.6. מחיר רכב כזה בחו"ל במצב טוב נע סביב ה25000 יורו.

הפולביה שאתה מתאר במצב טוב מאוד שווה באירופה כ5000-7000 יורו

חפש כאן http://www.mobile.de

שיפוץ של פולביה למצב יפה (מכני,חשמל,קוסמטיקה....) יעלה לך כמה עשרות אלפי שקלים.קשה קצת להשיג חלקים למרות שזה אפשרי.אני כרגע משפץ לנצ'יה אחרת ופעם חשבתי על פולביה כזאת. מכל בחינה אפשרית יבוא של רכב כזה יהיה הרבה יותר זול משיפוץ שלו.שיפוץ כזה מיועד רק למי שיכול (בדגש על באמת יכול) לבצע שיפוץ כזה להנאתו באופן מקצועי-הסתייעות בבעלי מקצוע תעלה לך הרבה יותר.מכל שאר הבחינות אם אתה כל כך אוהב את הדגם עדיף לייבא.

פורסם

מה שכן צריך להדאיג אותך זה הפח, הלנצ'יה נרקבת מבפנים

וללא טיפול יסודי היא פשוט תתפורר.

היא גם מאד לא אוהבת קיצורי דרך או טיפול לא מקצועי.

בשלוש נק' עיקריות תצטרך מומחים אמתיים, פח, חשמל, ומנוע.

כשבתחום עיצוב הפנים מחיר השיפוץ לא זול בכלל.

הלנצ'יה אוהבת תשומת לב הרבה יותר מרכבים אחרים בגילה

ותאום מנוע וקרבורטורים הוא ארוחת הבוקר שלה.

היא לא מומלצת כשיפוץ ראשון או זול. הערכה שנתנו לך כאן

היא רק נק' הבסיס לשיפוץ אמת. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עידו, כפי שציין רן ולפי מה שהגבת שלא כל כך מצאת פרטים על הפולביה (שהייתה מכונית שזכתה לתשבוחות ולזכיות במירוצי ראלי ויש עליה המון חומר ופרטים) הייתי גם אני מציע לך לחפש רכב אחר כפרוייקט ראשון.

קשה מאד אם כי אפשרי למצוא חלקים, הפולביה שייכת לתקופה לפני שנכנסה לנציה לקבוצת פיאט ולכן אין חלקים שאפשר להתאים מפיאט.

יש מספר חנויות באירופה שמתמחות בדגמים אלו אבל גם להן אין כל חלק שנדרש, קח בחשבון שאם תהיה צריך לייבא הרבה חלקים (ותצטרך...) הדבר יהיה יקר מאד (מאד!) בגלל עלויות המשלוח הגבוהות ותהיה צריך לרוץ למשרד התחבורה כדי לקבל אישור על כל חלק וחלק (כמעט). יש בעיה אמיתית להכניס חלקים בטיחותיים משומשים...

הרכב הוא חלום רטוב של המון חובבי רכב קלאסי ובכלל אבל גם המנוסים שבהם לא ממש ששים להיכנס להרפתאה הנ"ל,נדמה לי שהרכב שאתה מדבר עליו מוצע למכירה לא מעט זמן ולא סתם לא נחטף עד היום.

שלא תבין לא נכון, יופי של רכב (ולא משנה על איזה מדגמי הפולביה השונים מדובר) אבל לא כפרויקט ראשון...

רכב כזה צריך להיות משופץ ברמה גבוהה מאד,אם לא,הוא לא יראה טוב ובמיוחד ימרר את חיי בעליו,עלות שיפוץ רכב כזה ברמה טובה+,יקרה מאד.

אבל אם תחליט בכל זאת, יש כאן חבר'ה שיוכלו לסייע במתן תשובות על רוב השאלות שיתעוררו.

בכל מקרה,שיהיה בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שתי דלתות הם בדרך כלל בצבע אדום ושחור המכסה מנוע הדלתות ופגג׳ שלה מאלומיניום

דלת אחת אדומה ואחת שחורה?

ומה צבע ה"פגג' "?

עודד

פורסם

טוב, ראיתי את התמונה ומדובר בפולבייה היץ אף, מן המכוניות היותר ידועות של לנציה ובעלת רזומה ראלי עשיר ומנוע וי ארבע שעיר.

פרויקט למשפצים מתקדמים בלבד ומכונית מופלאה, לא שנהגתי..

• תוכן חדש...