Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין לחזור ולהתקין את המקורי שזה ברידג'סטון 30 70 או לעבור לצמיגי 50 50 מתוצרת אחרת דוג' פירלי טויו וכיו"ב השאלות הרלונטיות הן האם צמיגי ה50 50 מרעישים יותר בנסיעה בכביש ואיך זה מתבטא בצריכת הדלק? כמו"כ המלצה לצמיגאי אמין וסביר במרכז

פורסם

שלום

אני נוסע על BF בלאנד קרוזר שלי, צמיד יקר שלא מצדיק את מחירו במידה ולא מנצלים אותו בשטח.

ההבדל הגדול הוא בין שטח מלא לכל השאר.

לא תרגיש הבדל בין חצי חצי ל-70/30 ועוד הגדרות שונות ומשונות (מניסיון) בשום תחום.

אצל אבא שלי בלאנד קרוזר הרכבתי סט של טויו אוופן קאנטרי, נחשב לחצי חצי, מאוד שקט.

בנתיים אחרי 15 אלף, אין תלונות

אני הרכבתי אצל צמיגי מוריס בית עובד, הומלץ לי על ידי בחור מהפורום.

פעם ראשונה שאני אצלו, ומאוד נהנתי מהשרות.

המחיר היה באזור ה 3600, אולי אפילו פחות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מתלבט בין לחזור ולהתקין את המקורי שזה ברידג'סטון 30 70 או לעבור לצמיגי 50 50 מתוצרת אחרת דוג' פירלי טויו וכיו"ב השאלות הרלונטיות הן האם צמיגי ה50 50 מרעישים יותר בנסיעה בכביש ואיך זה מתבטא בצריכת הדלק? כמו"כ המלצה לצמיגאי אמין וסביר במרכז

שלום וברכה,

לפני שאתה מחליט דבר כלשהו, כדאי לבדוק את הצרכים שלך. האם אתה נוסע בעיקר בכבישים או בשטח או גם בכביש וגם בשטח.

• תוכן חדש...