Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן כדאי לעבור מויסטה, 8 או 7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7 הוציאו זמן קצר אחרי שהבינו את כל הטעויות שעשו עם הויסטה. 7 מאוד יציבה ומוכחת, אני אומר את זה גם מנקודת מבט של מתכנת, אם אין לך מסך מגע אין לך מה למהר לקפוץ על ה8 בינתיים.

פורסם

לא מענין אותי מסך מגע,

כן מענין אותי שה 8 לפי הטענות והמבחנים פחות תובענית במשאבי העיבוד מה 7.

ה BOOT יותר זריז והיא רצה על מחשבים ישנים יותר מהר.

פורסם

מה שעשיתי אחרי ההתקנה של WIN8 זה להשתמש בתוכנה שנקראת Ex7forW8 מכאן.

מה היא עושה:

מעלימה את ה TILES ואת ה SIDEBARS ובעצם משאירה אתכם עם מערכת הפעלה כמו WIN7 כולל DESKTOP רגיל ו START BUTTON.

למה היא עדיפה:

היא עדיפה על תוכנות אחרות שעושות דברים דומים כיוון שהיא משתמשת בקבצים מהתקנה של WIN7 ובעצם מונעת לגמרי מממשק ה TILES להטען לזיכרון. תוכנות אחרות רק "מעלימות" את ממשק ה TILES אבל הוא עדיין נטען לזיכרון.

יש קיצור דרך שבעזרתו אפשר לחזור לממשק ה TILES של win8 ולהפך.

מה צריך:

כדי להשתמש בתוכנה צריך קובץ ISO של WIN7 או ספריה מסויימת של WIN7.

אני משתמש ב WIN8 + התוכנה הזו כבר כמה חודשים טובים והכל עובד מצויין.

פורסם

אני משתמש ב8 כבר הרבה זמן.

מאוד מהירה.

אפשר לדלג על כל עניין האריחים, זה פשוט תחליף לstart.

עיקר העבודה שלי עם האריחים זה ללחוץ על ה windows key ופשוט לרשום ישר מה שאני מחפש.

תכלס זה לא כזה נוח לpc רגיל אבל זה גם לא כזה לא נוח.

99% מהשימוש שלי בוינדוס 8 זה על שולחן העבודה הרגיל ולא בתפריט החדש.

פורסם

מצטרף להמלצות על ה8.

מחשב נייד שהייתה מותקנת עליו ויסטה מלידה, גילה כוחות חדשים והתברר שהוא מהיר יותר מהנוכחי שלי.

האמת, הופתעתי מאוד מהשיפור הניכר. לפני השדרוג, הוא היה כלכך איטי שהיה מעלה לי את הסעיף להשתמש בו בכלל.

בעצם, בעיקר בגלל זה גם החלטתי לשדרג.

כמו כן, טעינת מערכת ההפעלה מהירה מאוד וכנ"ל הכיבוי.

פורסם

אופיר - מה שחסר לי במידע שהבאת הוא המכנה - כולומר קצב רכישת מחשבים חדשים. אם יש כעת ירידה בקצב החלפת או רכישת מחשבים צפויה גם ירידה באחוז הקליטה של המערכת החדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מענין אותי מסך מגע,

כן מענין אותי שה 8 לפי הטענות והמבחנים פחות תובענית במשאבי העיבוד מה 7.

ה BOOT יותר זריז והיא רצה על מחשבים ישנים יותר מהר.

מה שקרטע ב-7 יקרטע לך גם ב-8, ההבדל במהירות האתחול הוא דיי מזערי, משהו כמו 6-7 שניות (נבדק בסמסונג מעבד B970).

עד היום התקנתי ל-4 אנשים את המערכת על ניידים חדשים וכולם בקשו שאחזיר להם את המערכת ל-7, אחד מהם חזר אחרי שעתיים.

למעשה מדובר בווינדוס 7 שהזניחו בה את הממשק הישן וביטלו את כפתור "התחל" המצויין ועליה הלבישו מערכת יפה ונחמדה אך לא מתאימה בכלל לעבודה עם מס' חלונות ונתונים.

שלא תחשוב שאני נגד המערכת החדשה, היא טובה ויש לה יתרונות רבים אבל היא כבר לא משמשת כ"חלונות".

פורסם
אופיר - מה שחסר לי במידע שהבאת הוא המכנה - כולומר קצב רכישת מחשבים חדשים. אם יש כעת ירידה בקצב החלפת או רכישת מחשבים צפויה גם ירידה באחוז הקליטה של המערכת החדשה.

ראית את הגרף? אם היתה ירידה כזאת גדולה בקצב רכישת מחשבים חדשים, העולם היה פושט את הרגל :lol:

פורסם
3.11 מערכת שיכולה מאוד להפתיע את המשתמשים בה. פעם התקנתי את זה על פנטיום 3. מאז ועד היום עוד לא ראיתי מערכת הפעלה שעובדת מהר יותר. דוס עולה בשנייה, חלוטנות עולות בשנייה גם. כל דבר אתה לוחץ עובד מיד.

ככה מערכת הפעלה צריכה לעבוד על מחשב מודרני.

עזוב, תעבור ללינוקס - החיים הטובים.

מה עשיתי ? כולה רציתי להתקין דרייבר של ATI ! במה חטאתי שאני צריך לרשום יותר קודים מסובכים מאשר בתכנות C# במקום ללחוץ 20 פעם NEXT ?

אם לינוקס זה החיים הטובים, עדיף שכולנו נגמור פה וזהו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...