Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך לייצב מתח AC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, בכל זאת ניסיתי בשיפורים ותוספות אבל כנראה שיש בעיה ואני לא יכול לכתוב שם.

אז ככה, כנראה שבסידרה 1 יש מתח פועם לנורות ההלוגן הרגילות, וכאשר מחברים באלאסט עם נורת קסנון והמנוע דולק

אתה מקבל אפקט של "נר" מהקסנון ונראה כאילו הוא לא יציב, עשיתי חיפוש על זה בגוגל והבנתי שכנראה רץ מתח פועם לנורות האלה במטרה להאריך את חייהן של נורות ההלוגן.

לא כל כך הבנתי איך אפשר לסדר את זה ואם יש פיתרון שיאפשר לייצב את המתח הזה כמו מתח DC

יש לציין שברגע שמעלים קצת טורים ההבהובים נעלמים והופכים "לבלתי נראים" וכשהמנוע כבוי גם עובד חלק..

איך אני עוקף את הדבר הזה?

יש לי את הציוד ואני יודע לקודד את מחשב הרכב, אז במידה ומישהו מכיר שמע יודע משהו זה יעזור.

תודה מראש!

פורסם

להריץ זוג קווים חדשים מתיבת הנתיכים לנורות, ולמתג אותם עם ממסרים - לא יילך?

כדי לנסות את זה בלי להתחיל להתעסק - נתק את אחת הנורות מההזנה המקורית ווחבר בחוט ישירות למצבר (מנוע פועל).

אם הבעיה נפתרה אז הפתרון שהצעתי יעבוד.

יכול להיות שיש דרך יותר טובה, אני ממש ממש לא מומחה בבימרים. רק קצת מבין בחשמל זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...