Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעבור ולבצע כמה רכישות. מחפש המלצה למזרן זוגי טוב עד 2000 ש"ח נניח ומיטה זוגית עם שידות עד 1500 ש"ח. איפה כדאי לרכוש באזור ראשון-רחובות ואם אפשר לרכז את הרכישה במקום אחד אז עוד יותר טוב.

תודה!

פורסם

אני לא מכיר חנויות למזרנים בראשון, אבל יכול להמליץ על מזרן מסוג RIM שהוא ממש זול, אצלנו כבר 6 שנים עלה 2000 ש"ח וממש נוח. הדגם נקרא "ויסקו ג'ל" שאני לא ממש מבין מה זה אך זה נוח. לגבי מיטה דוקא הייתי ממליץ על בסיס מיטה עם ראש פשוט מעץ מלא כמו שמוכרים באיקאה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בראשון יש את עמינח ב G2 ליד הסינימה, מומלץ מזרון E300 יותר יקר אבל מאז שיש לי אותו פסקו הכאבי-גב,

לא רואה יותר רופא.

עם כל הכבוד לכאבי הגב שלך. אך הבחור חיפש מזרון זוגי וזה מזרון יחיד, שמחירו כמזרון יחיד כפול ויותר מהתקציב של פותח השרשור, שכאמור מעוניין במזרון זוגי.

מתי שאני התעניינתי לגבי מזרון זוגי חדש במחיר סביר, המליצו לי על מזרוני פולירון. חבר שקנה מזרון שלהם ב1,800 ₪. מוכן להישבע שזה המזרון הכי נוח שיצא לו לישון עליו :roll: אולי שווה בדיקה.

אם פותח השרשור ירצה, אוכל לברר את הדגם המדוייק.

פורסם

מזרון זוגי פחות נוח מ 2 מזרוני יחיד על מיטה זוגית, זה דומה להבדל בין מכונית עם מיתלים נפרדים לסרן חי.

הוא גם פחות מסורבל בהובלה, לא שזה קריטי.

פורסם
מזרון זוגי פחות נוח מ 2 מזרוני יחיד על מיטה זוגית, זה דומה להבדל בין מכונית עם מיתלים נפרדים לסרן חי.

הוא גם פחות מסורבל בהובלה, לא שזה קריטי.

ואיך זה מסתדר עם חיי מין עשירים? :oops:

פורסם
אם אתה חייב לזיין באלכסון, אז רק מזרון זוגי יתאים.

אני מוותר על העושר הזה, אין לי בעיה עם קווים מקבילים.

גם לי לא, אך מצד שני, לא אוהב להיות מוגבל :roll:

מה שלא יהיה, זו עוד נקודה למחשבה לפותח השרשור.

פורסם
אם אתה חייב לזיין באלכסון, אז רק מזרון זוגי יתאים.

אני מוותר על העושר הזה, אין לי בעיה עם קווים מקבילים.

חזק! אני לא נוצרי אבל בהחלט 1:0 למיסיונרים

נראה אותו באלכסונים עם 2-3 זאטוטים וחוסר שינה כרוני :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
עם כל הכבוד לכאבי הגב שלך. אך הבחור חיפש מזרון זוגי וזה מזרון יחיד, שמחירו כמזרון יחיד כפול ויותר מהתקציב של פותח השרשור, שכאמור מעוניין במזרון זוגי.

מתי שאני התעניינתי לגבי מזרון זוגי חדש במחיר סביר, המליצו לי על מזרוני פולירון. חבר שקנה מזרון שלהם ב1,800 ₪. מוכן להישבע שזה המזרון הכי נוח שיצא לו לישון עליו :roll: אולי שווה בדיקה.

אם פותח השרשור ירצה, אוכל לברר את הדגם המדוייק.

אני מעוניין בדגם! תודה.

פורסם

השרשור תפס תאוצה וסטה מהנתיב בו זמנית :-)

האמת שבדיוק היום רכשתי מזרון - קיסריה ב-2500 ש"ח 160*200. מרגיש נוח בטירוף - קשיח ב85-90 אחוז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

עקב רצון עז לרכוש מזרון ובסיס מיטה עם גב. חוזר להיות רלוונטי.

התקציב עד 4K אפשרות למתוח טיפה ל4.5K.

עדיפות להשקיע יותר במזרון ולהתפשר על בסיס מיטה.

המידות סטנדרטיות 200X160.

אין לי מושג מה העדיפות למזרון עם קפיצים או בלי לכן אם יש משהו שמתאים לתקציב הנושא יבדק.

מעדיף כמובן משהו מוכר עם אחריות, כמו פולירון,עמינח וכ"ו.

אשמח לטיפים ומידע מבעלי נסיון.

• תוכן חדש...