Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה שתמיד צצה לי אחרי שאני רואה סצנה של מרדף מכוניות .

ואחרי מרדף קצר המכונית (אקזוטית,ספורטיבית,נדירה,או סתם מכונית יוקרה) פשוט מתרסקת על קיר או מתעופפת באוויר.

השאלה שלי איך עושים דבר כזה? יש מכוניות בסרטים שהם נדירות או מכוניות יקרות שעולות אלפי דולרים ופשוט באמצע הסרט הם מתרסקות כליל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל בונים רפליקה על בסיס של סתם מכונית ואז יותר זול להרוס אותה כשרוצים להראות סצנה של מכונית על סופר יקרה מתרסקת.

היום עם האפקטים הממוחשבים כנראה שגם את זה כבר לא עושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני חשבתי כמוך, עד שראיתי דוקו בנושא.

מסתבר שבטריקים של צילום מחליפים את הרכבים שנסעו כל המרדף, והרכב שמרוסק הוא רפליקה מפח או רכב זהה מושבת.

מה גם שאל תחשוש- יש להפקות ההוליוודיות האלה תקציב מספיק גדול כדי לרסק כמה אקזוטיקות בכל סרט...

עריכה: סלאו רייד הקדים אותי...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

השאלה שלי איך עושים דבר כזה? יש מכוניות בסרטים שהם נדירות או מכוניות יקרות שעולות אלפי דולרים ופשוט באמצע הסרט הם מתרסקות כליל.

בכל מיני סדרות עם 780 פרקים, טלנובלות, וסרטים עם תקציב נמוך לא הורסים שום דבר, בקושי נוהגים.

בסרטי פעולה הוליוודיים הורסים מכוניות, כי הכנסות מהסרט גבוהות פי מיליון מעלות הרכבים, הלבוש וכל שאר העזרים.

סצנות מרדף האלו הן מה שגורם לך ללכת לבית קולנוע ולשלם על הכרטיס. אם לא היו מרדפים אלא רק נסיעה מנהלתית במהירות 90 קמ"ש, לא היית בא לראות סרט.

הרכב היה נשאר שלם ומפיק הסרט היה נשאר בלי הכנסות.

ולכן - לא חבל.

פורסם

משהו שלפני שנים שמתי לב אליו, בסרט xxx עם וין דיזל יש את הסצנה שהוא קופץ עם פרארי מגשר ופותח מצנח, שים לב שהפרארי נופלת כל החלק התחתון שלה חלוד ברמה של עשר שנים בג'אנק יארד...

פורסם

אני לא חושב שזה טריק במחשב כי רואים בוודאות שזה משהו לא ממוחשב.

לבנות אחד שדומה ? ומה בקשר לאופנועים יקרים ?

פורסם

באמת זוועה ההתעללות הזו.

mqzu3AI7Dow דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

XCwR_azK5iQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ftuOY8grdag דרך יוטיוב
פורסם

ומה היית אומר אם היו עושים כמו בארץ? שעד שמחליטים לפוצץ איזה רכב [ עיין ערך "הבורר" ] אז הולכים על איזה ג'יפ ישן שאפילו לא טרחו לעשות לו דיטיילינג בשביל הפיצוץ כדי שיראה כמו משהו שמישהו מהעולם התחתון היה נוסע עליו...

אז לשאלתך - לא חבל...כי אם היו מפוצצים כל מיני רכבים ב 200$ היית מתבעס על החיים שלך מהסרט ולא נהנה...תגיד מה שתגיד, חבל או לא חבל, אבל אין כמו לראות פרארי מתרסקת לאיזה קיר או צונחת מאיזה גשר!

פשוט תהנה מהסרט ותחשוב שזה היה יכול להיות יותר גרוע, כמו יונדאי אקסנט שמתרסקת לתוך קיר או סוזוקי בלנו שצונחת מגשר.

פורסם

אם אתה רואה מכונית בסרט וסמל שלה לא מוסתר(אחרת מדובר בפרסומת סמויה שאסורה ברוב מדינות העולם)- מדובר בפרסומת.

פרסומת עולה כסף. ואם מדובר ברב מכר עולמי, עם חשיפה למאות מיליונים- מליארדים צפיות, תיהיה רגוע- מכונית ממונת ע"י היצרן.

ברבי מכר מסוימים יצרנים רודפים אחרי הבמאי.

כמובן, מאוד יכול להיות שלדגם ספציפי שמתפוצץ חסרים כמה רכיבים היקרים כגון - חיישנים, גימור עץ וכד'. חוץ מזה, מדובר במכונית אמיתית.

איגור.

• תוכן חדש...