Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנורות האלה חוקיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נורות רגילות או קסנון?

MTEC H7 SUPER WHITE XENON HID BULBS

(אני לא יכול לפרסם קישורים או תמונות אבל חיפוש קל בגוגל או איביי ויש שם תמונות..

זה קופסא שקופה כחולה כזאת

זה חוקי בארץ?

פורסם

אין לי מושג אם זה קסנון אבל אחרי שקראתי הרבה על הנושא בפורום הבנתי שכל שינוי בתאורת הרכב לא חוקי כי לא עבר אישור של משרד הרישוי.

אגב, תכף מישהו יצעק עליך ויגיד לך "תעשה חיפוש בפורום"

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

במידה ויש על הנורה ציפוי כחול, היא לא חוקית למהדרין.

יש לך את הדימונד של פילפס, אומנם גם היא לא חוקית למהדרין אבל משמועות של אנשים אחרים וניסיון עצמי במשך שנה וחצי, אף שוטר לא העיר לי עליהם ואפילו עברתי איתם טסט.

הכל עניין של מזל או/ו גורל.

Peugeot 206XS

פורסם

לנורות של MTEC יש שני הספקים

אחת 55W והשניה 100W

100 לא חוקית כלל.

לגבי 55W כתוב שיש עליה תקן E והיא מפיקה אור לבן ויפה.

אבל יש ציפוי כחול מה שעושה אותה ללא חוקית.

השוטר לא מפרק את הפנס לראות את הנורה כך שאם האור לא כחול תעבור את המבחן בלי בעיה.

האם לנורה הזו התכוונת?

http://www.ebay.com/itm/MTEC-H7-55w-SUPER-WHITE-HID-XENON-CLASS-UPGRADE-BULBS-/270784981733?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0c0aeae5

או לזו שלה אין תקן E

http://www.ebay.com/itm/MTEC-H7-12v-55w-COSMOS-BLUE-HID-XENON-CLASS-UPGRADE-BULBS-/220868642772?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item336ccc07d4

קובי

:-)

פורסם

תודה לכולם על התשובות

התכוונתי לשני תאמת חח אבל כנראה שזה לא חוקי

אני יקנה את הפיליפס וזהו הכי פחות בולט נראה לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...