Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגזין שעליו אני מנוי מזה שנים רבות - Scientific American. מחיר המנוי $44 לשנה, אפשר לקבל הנחה מסויימת אם חותמים לשנתיים או שלוש שנים.

יש גם מגזי אנגלי מקביל - New Scientist - לפי אתר האינטרנט שלו נראה שגם הוא טוב. איני מכיר את המהדורה המודפסת שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם אתה רוצה משהו ממש לא כבד, אז Popular Science.

מבחינת האינטרנט, תנסה את arstechnica.com

אחד האתרים הכי איכותיים (ומגוונים) שבנמצא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מכיר את Popular Science בגרסא העברית, מגזין שווה קריאה בכל מקרה ומצב. לא יודע לגבי האיכות שלו באנגלית (שפה קלה וכולי). במגזין הזה קראתי אי שם ב-96 על המצאה קטנה שעתידה לשנות את העולם: המצאת ה-mp3...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם ל-SciAm יש מהדורה עברית (דו ירחון בהוצאת רשת אורט) - בל הבחור חיפש מגזין באנגלית.

לגבי PS - קראתי את המהדורה העברית הראשונה שלו אי שם ב-1995, היתה שם סקירה (אמריקאית מתורגמת) על רכב חדש שנקרא Hyundai Accent שהיה בשותי. את ההשוואה עשו להונדה סיביק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

New Scientist מגזין מעולה ולטעמי עולה על SciAm. אגב, אפשר לעשות "רישום לאתר" (חינם, ללא מנוי) שמעניק גישה לתכני פרימיום באתר עצמו, בהגבלות מסויימות, והתכנים שם בהחלט ראויים. בתחום המדע ה"קל" יש שם הרבה חדשות מעניינות במדעי החיים, המוח, טכנולוגיה וכו'. שאלות בונוס למתקדמים - באגף המתמטיקה והפיזיקה :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

Popular science זה קשקוש בלבוש.

קריאה קלילה לשירותים, שום דבר מדעי שם. המון טעויות ושטויות

ומבחנים השוואתיים מגוחכים בין מכוניות בקטגוריות שונות.

Scientific american נחמד,

כשהם לא עסוקים מדי בפוליטיקות פנימיות של ארה"ב,

אבולוציה וכיו"ב. היינו מנויים 15 שנה. לא יודע מה המצב כרגע. לא יקר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

SciAm ירד מעט ברמתו במהלך השנים - יותר ציורים, פחות דפים. בכל זאת נותר לא מעט מה לקרוא. יש כמה מדורים שעליהם אסור לוותר.

הסיפור של הפוליטיקה הפנימית בארה"ב גולש גם לעיתונים מקצועיים ממש שמתחילים לעסוק במדורי ,מדיניות" למיניה. לפעמים זה מעניין, לפעמים משעמם ביותר.

האתר של New Scientist מעניין מאוד, אבל עניין ההרשמה מרגיז אותי כל פעם מחדש כיון שמדי פעם הוא דורש הכנסה מחדש של שם וסיסמא ומשום מה יש לי עם זה הרבה מאוד בעיות. בחודשים האחרונים נטשתי אותו מסיבה זו. אולי אחדש את הרישום בהמשך.

• תוכן חדש...