Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית היא עבור בחור בן 30, נשוי עם ילד בדרך.

הוא מחפש מכונית מנהלים איכותית עם נגיעה ספורטיבית.

הוא איש הייטק ולכן לא מעוניין במכונית אפורה ומשעממת.

הבחירה המועדפת כרגע היא BMW 320i בגימור Sport

האם יש עוד מכוניות מעניינות בטווח מחירים הזה (עד 300,000 ש"ח)?

אפשר לשקול לקנות מכונית יד 2 אם מדובר במציאה ממש משתלמת.

בעיקרון הבחור התלהב מאוד מהסדרה 3 החדשה, וגם הביקורות משבחות אותה מאוד, ולכן היא הבחירה נכון לרגע זה.

בנוסף שאלת מיסוי:

בכמה צפוי לעלות המס על מכונית כזאת בשנת 2013? יש הערכות/נתונים כלשהם?

תודה לעוזרים :-)

פורסם

אינפיניטי G37

אפשר להוציא ב260 ואת הרמת גימור הגבוהה ב280

בקיצור:יותר מנוע,יותר אמין,יותר שירות,יותר אחריות,יותר איבזור

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

328 ברמת האבזור הגבוהה עולה 320K על הכביש, כבר עדיף ללכת עליה.

האינפינטי שהוזכרה אכן מועמדת ראויה.

הייתי גם בודק את דגם ה-ATS החדש של קאדילק, 2.0T שמפיק 270 כ"ס והרבה אבזור. נשמע דיל טוב.

פורסם

גם אאודי A4 בדגם החזק (2 ליטר טורבו) היא אופציה שכדאי לבדוק.

אולי קצת מתיישנת אבל עדיין מרווחת, איכותית וזריזה.

פורסם

אני מאמין שאתה תצחק ותגיד שאי אפשר להשוות בין המכונית שאני אציע לבין במוו,אינפיניטי ואודי אבל:

אופל אינסיגניה opc.

מאובזרת מאוד, יפה לטעמי, והכי חשוב : 325 כ"ס!!!

במחיר של 305 אלף שקלים!!!

פורסם
אני מאמין שאתה תצחק ותגיד שאי אפשר להשוות בין המכונית שאני אציע לבין במוו,אינפיניטי ואודי אבל:

אופל אינסיגניה opc.

מאובזרת מאוד, יפה לטעמי, והכי חשוב : 325 כ"ס!!!

במחיר של 305 אלף שקלים!!!

אם זאת תמורה לכסף אז עדיין האינפנטי טובה יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

בתקציב הזה, עם הסטאטוס שלך (נשוי עם ילד בקרוב) - תהיה נועז ומיוחד - קח את ה BMW 135M - יש חמש דלתות.

בהמשך , כשיהיו לך 3 ילדים , תקנה G37 . אם יהיה לך קצת יותר אז תתפנק על G37S.

פורסם

הלוואי וזה היה בשבילי :)

למה יש המלצה כזאת גורפת על הG37?

הנתונים שלה טובים, אבל היא נשמעת נחותה כרכב מנהלים ליום-יום.

הוא לא מחפש מפלצת.. נדמה לי שבG37 יש יותר מידי התפשרות על הנוחות והפיצ'רים של מכונית מנהלים יוקרתית ונוחה למשפחה.

פורסם

ב-G37 אין שום התפשרות על נוחות - יש בה (בפרט בדגם המאובזר) כל מה שצריך. אם הדגש היה על ספורט, יכול להיות שהבימר היתה נותנת מענה טוב יותר עם שילדה מושחזת ושנות הניסיון הרבות של הגרמנים בלספק את ציפיותיו של הלקוח הספורטיבי. אבל אם הדגש על רכב מנהלים נוח ומשפחתי, שיש לו גם ניחוח ספורטיבי, ה-G37 נותנת מענה אידיאלי. למרות שהכיול שלה מעט יותר לצד הנוחות והיא לא "חדה כתער", השילוב של מנוע מופלא והתנהגות כביש מאוד טובה ונשלטת, מעניקים חוויית נהיגה ברמה מאוד גבוהה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ה-3 לא בדיוק חדה כתער, לטעמי (אחרי נהיגה ב-328 ) היא מעט רכה מדיי. מה שכן, המנוע מרגיש מצויין ואפילו חזק מן ההספק המוצהר.

באינפינטי לא נהגתי.

הייתי נותן צ'אנס לקאדילק החדשה ואני מקווה לנהוג בה בקרוב.

הנה מבחן השוואתי אל מול הסדרה 3:

http://www.youtube.com/watch?v=tq__8kTTbBA

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הלוואי וזה היה בשבילי :)

למה יש המלצה כזאת גורפת על הG37?

הנתונים שלה טובים, אבל היא נשמעת נחותה כרכב מנהלים ליום-יום.

הוא לא מחפש מפלצת.. נדמה לי שבG37 יש יותר מידי התפשרות על הנוחות והפיצ'רים של מכונית מנהלים יוקרתית ונוחה למשפחה.

אני מנהל. ונוסע עליה יום יום.

מה יש בה? מושבי עור נאפה רך ונעים בגוון בהיר, גימור אלומיניום מוברש (יפהפה), הגה + הילוכים מעור, חיישני אור+גשם, חיישנים קדמי+אחורי, מסך גדול, GPS מובנה, סטריאו עם סאונד מעולה, הפעלה קולית, BT, מושבים חשמליים, מושב אחורי שמשנה זווית, מזגן אחורי, מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה, גיר 7 הילוכים, גנ'טים 18 (הצמיגים האחוריים במידה 245...), גג נפתח, בקרת אקלים דו-צדדית, פנסי בי-קסנון + עוקבי סיבוב, שליטה על הכל מההגה (קרוז + רדיו + טלפון), פנסי ערפל קדמיים, גימור ניקל חיצוני, ועוד...

אה, כן - יש לה גם V6 עם צליל אלוהי, 320 כ"ס ואפס למאה בפחות מ-6 שניות. ואמינות יפנית מוחלטת.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...