Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מדובר בפיז'ו 405 SR 1991.גיר אוטומטי.

הגיר ב" רוורס" מחליק.אני מניח שצריך להחליף דיסקיות נצמדות.

האם צריך להפריד את את הגיר מהמנוע ולהוציא אותו או ישנה דרך להסיר רק מכסה בצד הגלגל?

אם מישהו יודע, אשמח לעזרה.

פורסם

גיר ה ZF הגרמני המותקן ברכבי פיזו סיטרואן מהשנתון הנל מועד לבעיות "החלקה " לא בטוח כלל שהבעיה בדיסקיות

יתכן שבמערכת לחץ שמן שמכונה ה"מוח ". כדאי להתיעץ במכון גירים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב

פירקתי את הגייר האוטומטי בפזיו 405 SR 1900 שנת 1991. ה"רוורס" עובד על רייק. אני מניח שצריך להחליף דיסקיות צימוד.

לפי הצילום המצורף, מה אני צריך לפתוח כדי להגיע לדיקיות.

אודה מאוד על עזרה ביעוץ כי גיר אוטומטי זה הפעם הראשונה שלי.

2012-12-05 17.05.26.jpg

2012-12-05 17.06.33.jpg

פורסם

אתה צריך לפתוח את כל הברגים בהאוזינג (הצד הפונה למנוע), לפתוח את בירגי הכוכב (27) שעל המשאבה, ולפרק את כל תוכן הגיר כדי להגיע לדיסקיות של הרוורס.

גם את שני גלגלי השיניים במכסה האחורי תצטרך לפרק כדי לפרק את המצבט החד-כיווני התחתון, שללא פירוקו לא תוכל להוציא את דיסקיות הרוורס.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב

היתה בעיה עם ההילוף האחורי שהלף על רייק. לאחר חוות- דעת של כמה מכונאים, פירקתי והחלפתי דיסקיות צימוד.

סיימתי עם ההרכבה ובניסיון עדיין לא נוסע רוורס.

אשמח לעזרה, רצוי כמה שיותר מפורט כי אני חובב בגירים אוטומטים

תודה מדאש

פורסם

שלום רב

אני מקפיץ הודעה זאת בתקווה שמישהו יוכל לתת לי יעוץ

תודה מראש (תודה לבוקי על ההכוונה,בהנחה שנהגתי נכון)

• תוכן חדש...