Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם אנשים יצייתו לחוק כמו רובוטים ללא שיקול דעת, יותר בטוח ונעים לא יהיה פה. החוקים נכתבו ע"י בני אדם כמונו שאינם רואי כל וחפים מטעויות ונועדו להועיל לנו ולא להיפך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אז אם גם אתה היית נוהג כמו בן אדם הגיוני ועובר באדום, למה ההערה המתחכמת על שליחים?

אני עם ארבעה גלגלים, אתה עם שניים - לא משנה מה אעשה לא אוכל לגרום לזה להיראות כשר. וכן, מודע לעניין עם פס הדריכה, שלדעתי מצדיק פניה לעיריה בכדי שיימצא פתרון לדו"גים ; שלכל הפחות המחזור יעבור לאוטומט מלא משעה מסויימת בלילה עד הבוקר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי פעם שהצמדת מגנט חזק לאופנוע גורמת למערכת לזהות שזה מכונית שעומדת ברמזור. לא יודע כמה אמת יש בזה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מצאתי פתרון כזה שעובד.

גם פניה לעירייה לא עזרה. יש לי שיחה מוקלטת איתם בה הם טוענים שהרמזור עבר אישור ומבחינתם הוא תקין לחלוטין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
קראתי פעם שהצמדת מגנט חזק לאופנוע גורמת למערכת לזהות שזה מכונית שעומדת ברמזור. לא יודע כמה אמת יש בזה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

מישהו בפול גז של פעם ניסה את זה וזה לא עבד לו. מישהו שם הסביר שהם עובדים על משקל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
טוב שיש ESP.

אין ספק שהתמרון מסוכן, אבל אני לא בטוח שהוא מספיק אגרסיבי (מבחינת ערעור יציבות הרכב) כדי להפעיל את בקרת היציבות. לא בטוח שהיא שייכת לכאן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה לא עושים בשביל לחסוך כמה שניות - טוב שיש ESP. (הרכבים שלפני נסעו בערך ב100-110 קמ"ש)

סיכוי טוב מאוד שהייתי עושה בדיוק אותו דבר. לא מתכוון להתחנן לאף אחד שיזוז מהנתיב השמאלי.

יאללה תזמינו משטרה...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
סיכוי טוב מאוד שהייתי עושה בדיוק אותו דבר. לא מתכוון להתחנן לאף אחד שיזוז מהנתיב השמאלי.

יאללה תזמינו משטרה...

אני ממש (ממש) לא מהמתחסדים פה.. אבל אם אתה היית עושה דבר כזה, במיוחד אם אני ואשתי והילד ברכב, ולא משנה אם בזה הנעקף או בזה שבכלל בנתיב הימני ולא הזיק לאף אחד והיה עלול להיות מעורב בתאונה קטלנית בגלל אידיוט כזה, הייתי לא רק מצלם אותך ומעביר למי שצריך, אלא מזמין ניידת ולא עוזב אותך עד שהיא מגיעה ועוצרת אותך.

אתה בדיוק הסיבה שאנשים חוזרים ממורמרים הביתה אחרי יום עבודה כי איזה מטורף החליט שהכביש שלו וסיכן את החיים שלהם בשביל עוד שניה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...