Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סילבסטר 2013

live4cars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבועיים לפני הסילבסטר, היכן אתם מתכוונים לבלות?

רעיונות מקוריים ומידע על הופעות\ אירועים מעניינים יתקבלו בברכה

(הרצתי חיפוש ולא ראיתי משהו עדכני, אם כבר יש, נא למחוק בבקשה)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה משנה כי תיכף יתחילו התגובות שאומרות שסילבסטר היה צורר ששנא יהודים, ולמה בכלל לחגוג את היום הזה.

:-D

סתם אם זה מעניין מישהו- כל יום בלוח השנה הנוצרי קרוי על שם קדוש כלשהו (ל14 בפברואר, לדוגמא, קוראים על שם ולנטיין)

img248.jpg

36456601c.gif.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
למה להיות קטנוני, זה כבר השתרש וכולם יודעים מה זה אומר. ממש משנה מה מקור המילה.

זאת בדיוק הבעיה שזה השתרש כבר ומתישהו הדורות הבאים אפילו לא יבינו איך אנחנו חוגגים לאותו פרזיט,

חלקם בתמימות וחלקם מתוך טיפשות.

מבחינתי זה עוד יום שלמחרת יש עבודה אבל עד לפני כמה שנים הייתי יוצא למסיבות פרטיות.

404

פורסם
למה להיות קטנוני, זה כבר השתרש וכולם יודעים מה זה אומר. ממש משנה מה מקור המילה.

אני לא קטנוני, זה פשוט פתח לצרות.

כל שנה אני נאלץ להסביר שזה אירוע לא דתי ולתת לזה שם של אפיפיור נוצרי לא בדיוק מקל על העניינים.

בכל אופן, במועדון ה"מלינה" בחיפה תקבלו ב350 שקל לאדם מקום בשולחן עם המון אוכל, וודקה חופשי, כמובן שיש גם הופעה והמון אווירה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מחזק את ExoduS. כל שנה יימצאו הטמבלים שמתחילים לז*ן ת'שכל על סילבסטר ולמה אני חוגג ת'חג הזה ובלה בלה בלה.

לא מבינים שחוגגים את השנה החדשה.

פורסם
מחזק את ExoduS. כל שנה יימצאו הטמבלים שמתחילים לז*ן ת'שכל על סילבסטר ולמה אני חוגג ת'חג הזה ובלה בלה בלה.

לא מבינים שחוגגים את השנה החדשה.

אני חוגג את השנה החדשה, אני יודע מי זה סילבסטר ומה הוא עשה, אבל אני עדיין קורא לזה סילבסטר כי ככה אני רגיל וככה כולם מבינים על מה אני מדבר, מה הבעיה עם זה?

פורסם

רק רגע, העולם לא הולך להגיע לקיצו ביום שישי הזה ה 21.12.2012? לא היו את כל החכמים למינהם ששלפו כל מיני נבואות מהברית החדשה, הקוראן, התנ"ך או לוח שנה של בני המאיה והאינקה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כשאמרו שהעולם יגיע לקיצו הם פרטו במה מדובר ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אש רותחת, לבה, הרבה גופרית, אבץ וזרחן. חום איימים, התכה של כדור הארץ וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

צימרים בצפון עם כל הפינוקים.

בעבר גם שכירת וילות ולופטים.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...