Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סילבסטר 2013

live4cars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גולש בקארזפורום עד 9 בערב, הולך לישון, קם ב-4:30 בבוקר לשנה חדשה.

ולא סובל שמאחלים לי "שנה טובה" בעונה זו - כמה שאני אפיקורס ראש השנה שלי חל ב-א בתשרי ולא ב-1 בינואר.

4:30? מה אתה בעונש?

גם אני לא חוגג את השנה האזרחית החדשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז תשתדלו פשוט לקרוא לזה "השנה האזרחית החדשה" וזהו.

לא יעבוד, זה ארוך מדי. באנגלית זה הרבה יותר קל, NYE.

זה כמו שאני אבקש ממך להשתדל לא להגיד יותר רק "מנוע" אלא "מנוע בעירה פנימית" כי זה יותר מדוייק כשאתה מדבר על מכוניות :lol:

פורסם
מזה סילבסטר?

למה להיות קטנוני, זה כבר השתרש וכולם יודעים מה זה אומר. ממש משנה מה מקור המילה.

פיסת מידע שלא מעניינת אף אחד (ובכל זאת מצאתי לנכון לחפור לכם איתה) :-P

אנחנו המדינה היחידה שקוראת ליום הזה "סילבסטר". ז"א, ליום הזה קוראים ע"ש סילבסטר כמו שהזכרתי קודם, אבל לערב השנה החדשה אנחנו קוראים סילבסטר.

אתמול סיפרו לי שלפני 30 שנה או משהו, בית מלון גדול רצה לעשות מסיבה לכבוד השנה הגרגוריאנית החדשה, אבל הרבנות או חלק מנציגיה איימו שמלון שיחגוג את "ערב השנה החדשה"- כשרותו תבוטל.

מה עשה אחד מאנשי השיווק של המלון? פתח אנציקלופידה (כזה ספר עבה וכבד, כי זה מה שהיה אז) וראה שה31/12 הוא יום שקרוי ע" סילבסטר.

הבה נתחכמה לו, ונקרא למסיבה שלנו "מסיבת סילבסטר", בלי שום אזכור לשנה זו או אחרת שמתחילה או מסתיימת בדיוק היום... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
פיסת מידע שלא מעניינת אף אחד (ובכל זאת מצאתי לנכון לחפור לכם איתה) :-P

אנחנו המדינה היחידה שקוראת ליום הזה "סילבסטר". ז"א, ליום הזה קוראים ע"ש סילבסטר כמו שהזכרתי קודם, אבל לערב השנה החדשה אנחנו קוראים סילבסטר.

:roll:

לא נכון, גם בגרמניה אומרים סילבסטר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
4:30? מה אתה בעונש?

גם אני לא חוגג את השנה האזרחית החדשה.

ממש לא. אין כמו חיפה בלילות.

ברצינות - אם אני רוצה להיות על ההליכון ב-06:00 אין לי ברירה אלא להשכים קום. ממילא אני טיפוס של בוקר, לפעמים קם לפני שהבנים שלי (טיפוסי לילה) הולכים לישון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל אני כמוך, כצאצא לעולים מבריה"מ 09:00 זה אצלי צהריים, בוקר זה בין 04:00 ל-08:00. 06:00 אני בווינגייט, נותן אנרגיות לכל היום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מתעלק על השרשור בדחיפות:

בר/בית קפה מגניב כזה, אזור ראשון לציון (לא המקומות ההומי אדם - סינימה או יס פלאנט) - דרום ת"א - יפו.

למישהו יש רעיון ?

דחוף דחוף דחוף!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אבוד לך. בשעה כזאת המקום היחיד שתמצא שתוכל לשבת בו זה המדרכה ממול לבית הקפה שאתה רוצה לשבת בו.

אני מחר קם מוקדם בבוקר. אין זמן לחגוג, מה גם שאני לא גם לא כל כך מתחבר בלשון המעטה לתרבות השתייה..

פורסם
אבוד לך. בשעה כזאת המקום היחיד שתמצא שתוכל לשבת בו זה המדרכה ממול לבית הקפה שאתה רוצה לשבת בו.

אני מחר קם מוקדם בבוקר. אין זמן לחגוג, מה גם שאני לא גם לא כל כך מתחבר בלשון המעטה לתרבות השתייה..

חייב להיות איפשהו היום מקום, איזה מין דבר זה.. אתם אומרים אולי לחפש ברוטשילד בראשל"צ ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...