Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי ציוד ואני רוצה להתקין בימים הקרובים, מעניין אותי לדעת תווח מחיר לעבודה.

כל הציוד שלי ככה שאני צריך רק עבודה של בעל מקצוע.

יש להתקין מערכת דאבל דין, קומפוננט מקדימה וזוג רמקולים מאחורה + מצלמת רוורס.

יש לציין שאין צורך בחיוות מיוחד או במפסקים וכל מיני דברים מסובכים כי הציוד לא חזק במיוחד.

כמה אמורה לעלות העבודה ומה לדעתכם הזמן הסביר שהיא אמורה לקחת?

תודה רבה ! :)

פורסם

ישנם יותר מידי משתנים שכלולים במשוואה מכדי לתת לך תשובה מדוייקת כאן על דפי הפורום.

איזה רכב? איך ההתקנה תתבצע? יש מגברים? פלטה? טבעות עץ לרמקולים? הסוואת החיווט והטמעת ההתקנה ברכב?

בעצם כל ההבדלים בין התקנה מקצועית לחאפרית.

השאלה מה אתה מחפש.

לך לכמה אנשי מקצוע ובקש הצעת מחיר, כך תראה ממוצע.

פורסם

אין שום מגברים או סאבופרים.. החיווט נשאר כמו שהיה רק יש קצת תוספות כמו הטויטרים שצריך להעביר ולמצוא להם מקום, ולהעביר את הכאבל למצלמת הרוורס. כמובן שהכל צריך לעבור בפנים בצורה מקצועית..

אני צריך מחיר משוערך כי אני הולך כנראה לעשות אצל חבר והולך לשלם כמה שארצה אז מעוניין לדעת כמה העבודה שווה.

פורסם

כל סכום בין 200 שקל (התקנה חפלפ) ל800 שקל (התקנה איכותית) יהיה הגיוני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה בדיוק מה שניסו להסביר לך קודם. אי אפשר פה לדייק כל כך.

תוכל ללכת לכל מקו וכל מקום יבקש ממך מחיר שונה. אחד יוכל באמת לבקש 200, כשהמתחרה שמולו יבקש 700.

התקנת מערכת זו נטו עבודה של המתקין והידיים שלו, הוא לא מוכר לך פה מוצר שאתה יכול לבדוק עליו כמה רווח הוא עושה עלייך באחוזים.

כשאמר חבר הפורום מעלי שמחיר בין 200 ל800 יהיה הגיוני, זה לא אומר שלא יכול להיות מישהו שגם יבקש מממך 1000 ומעלה

פורסם

בהתאם למחיר (פחות או יותר) בין 3 שעות (וזה במידה והוא עובד מהר או עם עוזרים) ל8 שעות. במידה והוא לבד. ועושה הפסקות סגריה / אוכל / שרותים. כל אחד והנסיון שלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר לנעול,

מי שזה מעניין אותו דיברתי היום עם מתקין מקצועי במוסך,

הוא נתן הצעה ב 350 שקל ואמר שהעבודה תהיה לפחות 3 שעות.

פורסם

מה זה משנה??

בוא ותדמיין לעצמך שאתה צבעי במקצוע, אומרים לך בוא תצבע בית.

מספיק לך לשמוע שזה בית כדי לתת הצעת מחיר? או שתרצה לדעת באיזה גודל הוא? כמה קומות? וכו'..

הבנת את הנקודה?

פורסם

מהבחינה הזאת ברור שזה משנה אבל כבר אמרתי שבעל מקצוע נתן לי הצבעת מחיר,

אתה לא מצפה שבעל מקצוע לא יברר קודם באיזה רכב מדובר לפני שהוא שולף מחיר?

• תוכן חדש...