Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל המחשב הוא תחנת עבודה לכל דבר,זאת אומרת המחשב הולך איתך נגיד ללימודים חוזר איתך לאוטו אפשר לעשות לו תושבת מיוחדת על הדש + ממיר מתח לרכב 220- 12 ואפשר לקבל את כל מה שמיקמיק אמר..ובעצם למה לא?

מצד שני זה הסחבת המעצבנת שיש לך כל הזמן במקום לקבל את זה ב HU אחד בלי כל הבלאגן...אז בלי כל היתרונות של הנייד.

כרגע יש לי בעיית מצבר ככה שמשהו לא מסתדר לי עם המגבר המעפן שיש באוטו והאוטו די חדש...אז אני לא יודע מי עשה שם את ההתקנה אבל המגבר הזה שותה לי כוח מהמצבר..וזה מגבר די חלש משום מה,ייבדק בקרוב.

פורסם

דבר ראשון, שוב , השאלה פה לא אם יש תמורה. התמורה ברורה מאליו

השאלה אם התמורה משרתת את בעלייה, וזאת החלטה שלך.

דבר שני, לא צריך ממיר ל220, מה שלוקח דיי הרבה אמפר, אלה ממיר ל18 וולט לפי מה שהבנתי.

סחבת מעצבנת קראת לזה, שאלו יהיו הצרות שלנו :)

אתה יכול להגדיר את בעיית המצבר שלך ? מהזה בעיית מצבר איך זה מתבטא ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חח, זאת בעיה דיי חמורה.

בטופיק הוא מספר על לוותר על ההדיוניט, אך בהודעה הראשונית הוא מדבר על לרכוש הדיוניט פשוט.

בכל אופן, כמובן שאם המחשב אינו מקובע באוטו, זה דיי בעסה להיות בלי כלום ברכב אתה לא חושב ? :)

כמה שהמחשב מושלם, הוא לא בא עם רדיו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
דבר ראשון, שוב , השאלה פה לא אם יש תמורה. התמורה ברורה מאליו

השאלה אם התמורה משרתת את בעלייה, וזאת החלטה שלך.

דבר שני, לא צריך ממיר ל220, מה שלוקח דיי הרבה אמפר, אלה ממיר ל18 וולט לפי מה שהבנתי.

סחבת מעצבנת קראת לזה, שאלו יהיו הצרות שלנו :)

אתה יכול להגדיר את בעיית המצבר שלך ? מהזה בעיית מצבר איך זה מתבטא ?

איך שאני מפעיל את המערכת ונגיד והמזגן עובד האוטו מתחיל להרתיע...ומראה תמונות מצבר בלוח שעונים ברגע שאני מכבה את המערכת ורק המזגן עובד זה תקין ברגע שהמזגן מכובה והמערכת עובדות שוב אותו סימן...

פורסם

רכב חדש, ישן ?

אולי המצבר אכן גמור ? ניסיתי להחליף מצבר ולראות אם הנורה עדיין נדלקת?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
רכב חדש, ישן ?

אולי המצבר אכן גמור ? ניסיתי להחליף מצבר ולראות אם הנורה עדיין נדלקת?

למה להחליף ישר מצבר??? ישר הולכים לחדר ניתוחים אם מרגישים קצת כאב?

headspin, תיקח מולטימטר, ותמדוד את המתח של המצבר, תמדוד גם מתח של אלטרנטור למצבר, ורק אז תראה אם צריך להחליף מצבר, או שיש בעיית טעינה או מה לא...

גל

פורסם

אני בטוח שהוא אינו חשמלאי, אם כן הוא פשוט לא היה מתעניין בצורה כזו

ולכן שיערתי שהוא אכן ניסה להחליף מצבר, (לפחות זה מה שאני היתי עושה, ווידוי הריגה)

אם כאב כזה כל אחד היה רץ לחשמלאי..

שוב, לפחות אני ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...