Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לחברה שלי יש סיטרואן C3 שנת 2003 מהדגם המאובזר.

לפני כמה ימים כשהיא הפעילה את המזגן ברכב, המאוורר של המזגן היה נדלק ונכבה כל כמה רגעים אך כל זאת עד אתמול.

אתמול המאוורר הפסיק לעבוד באופן טוטאלי, כאשר מדליקים את המיזוג לא יוצא שום אוויר מהפתחים וגם לא שומעים את המאוורר עובד.

אשמח לעצות או עזרה מסויימת לפני שאלך למוסך והוא כבר ימציא לי איזה שקר כלשהו שיעלה לי הרבה.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

בדגם עם בקרת אקלים יש יחידת נגדים של המפוח הנוטה להתקלקל.

נמצאת מתחת לתא האכסון שמול הנוסע. עניין של כמה מאות שקלים אבל אפשר להשיג ב- ebay יחידות מקוריות זולות.

כמו כן מציע לבדוק את הנתיך 40 אמפר של מערכת מיזוג האוויר.

פורסם

ב 99% מהמקרים מדובר במערכות בקרת אקלים שבהן הנגד האלקטרוני נשרף\מתקלקל\הלחמות נפתחו.

החלק נראה כך:

http://www.ebay.co.uk/itm/Citroen-Peugeot-Heater-Blower-Motor-Resistor-6441L2-C2-C3-C5-1007-207-607-406-/370688346251?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item564ebf488b

עלותו בארץ (לחלק חדש) כ 700 ומשהו שח (ללא עבודה).

לפני שקונים או מחליפים יש לוודא שאכן החלק התקלקל ולא משהו אחר (בדיקה של חשמלאי או במוסך מורשה שמכיר את הרכב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...