Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר של High Enegry

Elantra05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול האם באמת כדאי לקנות מצבר של High Energy אשר זולים משמעותית ?

האמת שאף פעם לא קניתי מצבר שלהם אני בדר''כ לוקח שנ''פ .

האמת חוץ מהסיבה ש המצבר High energy מיוצר בטורקיה יש איזושהיא סיבה שהוא פחות איכותי ?

תודה

HYUNDAI - Always there for you .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר רכש מצבר כזה, החזיק בדיוק שנה שזו גם האחריות שניתנה עליו. אני הייתי קונה שנפ\ מותג ידוע אחר. המקרה הזה אומנם לא מעיד על איכות המוצר, אבל עדיין, לדעתי- רק מותג ידוע שמייצר מצברים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קניתי את המצברים שלהם לא פעם אחת ולכמה רכבים.

החזיק לי מעל שנה וחצי בפונטו, לא יודע מעבר, לאחר שנתיים הרכב נמכר.

בניסאן של אבא שלי הוא כבר מעל שנתיים ד״א! ככה שלדעתי אפשר להגיד שהם בסדר גמור.

פורסם

בזמנו קניתי להונדה סיוויק שהיתה לי מצבר מחברת בת שקר כלשהו של וולטה לטענתם ב 270 שקל, החזיק לי יופי שנתיים וחצי.

למדתי מאז לא להשקיע על מצברים.

פורסם
מצבר טוב מחזיק 3 שנים לפחות. בכריזמה שקנינו ב-2003 החזיק המקורי - 6, השני, שוב ממיצובישי - עדיין ברכב.

מה זה מצבר טוב?

היה לי ברכב מצבר של וורטה במשך 5 שנים, יפה לא?

אחרי זה קניתי בדיוק את אותו מצבר שהחזיק שנה וחצי.

על אותו רכב.

בגלל מקרים כאלו שהיה לי לא מעט (לא ברכב אחד), אני הפסקתי לקנות מצברים "אכותיים", מפחינתי זה רק מזל.

פורסם
אני הייתי קונה שנפ\ מותג ידוע אחר

שני שנפ בשני רכבים שונים החזיקו לי בערך שנה וחודש (כדי שהאחריות תספיק להסתיים :evil: )

שמתי וולטה - מט עוד לפני סוף האחריות.

לפני שנה ומשהו כשקניתי את הרכב הנוכחי, אלבר החליפו לפני המסירה את המצבר שמת למשהו סיני לא ברור. בינתיים עובד תקין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...