Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LED או LCD, וגם FULL HD או HD READY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ו- PS3?

תודה.

ב-PS3 בפירוש יש הבדל בין FULL ל-READY.

בשביל טקסט ממחשב ממרחק עד 3 מטרים, READY מספיק לגמרי אם מדובר על 42 אינץ'. אבל היום אני חושב שההבדלים בעלויות כבר לא גדולים כמו פעם, אז זה פחות משנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי שאלות המשך:

1. האם ל- PS3 חשוב FULLHD?

2. בסלון שלנו בשל סידור הריהוט מרחק הצפיה הוא 2.5מ'. 32" לא מספק בשביל לראות TV/סרטים ולקרוא כתוביות? (אשתי מבכרת מסך קטן ככל הניתן)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עוד לא ראיתי מסך LED מלא (לא היקפי) אבל צפיתי בלא מעט וידאו במסכי LCD ועוד לא מצאתי אחד בו לא מתקבלת תחושה

מלאכותית, קשה לי לתאר או להגדיר מה לא בסדר, אני רק יכול לקבוע שמשהו שם לא מרגיש טבעי, וזאת לעומת פלזמה בה

אני מרגיש שהתמונה חיה.

720P ב 42" זה מושלם לטעמי וגם פחות כואב בכיס.

פורסם

עניתי לך.

ובנוגע לסלון - גם אצלי המרחק הוא 2.5 ואני מאוד מרוצה מ-42. אני מעריך ש-32 יהיה לי קצת קטן, כי מה לעשות - מתרגלים לראות בגדול יותר. פשוט יותר כיף לצפות בסרטים וסדרות באיכות גבוהה על מסך גדול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קצת מבולבל...

ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה:

למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף?

למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף?

ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע.

למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ;-) ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק.

התלבטתי אם להגיב ראשון, אבל אני רואה שאין המלצה חד-משמעית.

נצא כמובן מנקודת הנחה שהגדלים באמת מתאימים לך וזה מה שצריך.

42" למשרד - היום ניתן לקנות "מותג מדבקה" FULL HD בפחות מ-2000 ש"ח (חדש עם אחריות) ואין הצדקה לחרוג מעבר.

32" לבית - למרחק של 2.5 מ' קח 40" או 42" (הסטנדרט היום דווקא 46" או "47 וה-55" נכנס לשיקול). במידה ואתה רוצה להנות מאיכות תמונה טובה בשידורי SD (כמו ערוץ 22) ואין לך בעיות תאורה בבית, לך על פלזמה של סמסונג 43" E450. במידה ותשתמש יותר בתוכן דיגיטלי (מחשב, PS3 וכד'), לך על LED - כאן המגוון גדול יותר, אני ממליץ ללכת לכיוון של סמסונג (אם תציין מה חשוב לך כמו עובי מסך, SMART TV וכו', גם אדע להמליץ לך על דגם). מסכים של LG גם טובים ופחות יקרים בהשוואה לסמסונג.

בהצלחה, אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות (אני מהתחום).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
התלבטתי אם להגיב ראשון, אבל אני רואה שאין המלצה חד-משמעית.

נצא כמובן מנקודת הנחה שהגדלים באמת מתאימים לך וזה מה שצריך.

42" למשרד - היום ניתן לקנות "מותג מדבקה" FULL HD בפחות מ-2000 ש"ח (חדש עם אחריות) ואין הצדקה לחרוג מעבר.

32" לבית - למרחק של 2.5 מ' קח 40" או 42" (הסטנדרט היום דווקא 46" או "47 וה-55" נכנס לשיקול). במידה ואתה רוצה להנות מאיכות תמונה טובה בשידורי SD (כמו ערוץ 22) ואין לך בעיות תאורה בבית, לך על פלזמה של סמסונג 43" E450. במידה ותשתמש יותר בתוכן דיגיטלי (מחשב, PS3 וכד'), לך על LED - כאן המגוון גדול יותר, אני ממליץ ללכת לכיוון של סמסונג (אם תציין מה חשוב לך כמו עובי מסך, SMART TV וכו', גם אדע להמליץ לך על דגם). מסכים של LG גם טובים ופחות יקרים בהשוואה לסמסונג.

בהצלחה, אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות (אני מהתחום).

גם אני קניתי בזמנו לדירות להשכרה 3 פלזמות של סמסונג, דגם C430 אם אני זוכר נכון.

מסך לא רע בכלל, בהחלט שווה את המחיר.

פורסם
שלום רענן.

נושא הצריבות בפלאזמה כבר מזמן יצא מהעולם.

בטח לא בזמן של דקות.

אני עם פלאזמה של פאנסוניק PV80, בהתחלה גם אני חששתי מהצריבות (שמעתי הרבה סיפורים)

והיתי מעביר לפעמים ערוצים כדי שהלוגו לא יצרב (ערוץ הופ וכאלו).

בקיצור זאת אגדה שהיתה נכון בזמנו, דור ראשון ושני של הפלזמות (את שלי קניתי לפני 4 שנים והיא כבר דור 6-7),בקיצור זה כבר ממש לא קיים.

הפלאזמה שלי עובדת רוב היום בבית על ערוצי רדיו עם תמונה קפואה לגמרי, וערוצי הילדים עם הלוגואים הצבעוניים.

וכלום לא קורה.

4 שנים ועובדת כמו שעון.

מה שכן, אכן יש בעיה עם הפלאזמות באזורים מוארים, בעיקר בגלל יתשקפות, המסך מבריק ולא מט כמו ב LCD.

בחדר השינה יש לי LCD "32 של פאנסוניק, מה לעשות לא מצאתי פלאזמות במידות האלו.

הרוב הגדול של הפלאזמות הוא מעל 42".

אנחנו בחברה טובה ...

לי גם יש את ה PV80 כמה שנים טובות . אצלי בחדר השינה כך שהצפייה בעיקר בלילה .

פלאזמה מדהימה באיכות התמונה של סרטי HD .

אני עדיין חושש מצריבה ונוקט במדיניות "נוקשה" בנושא (לא לוקח צ'אנס).

רענן

פורסם
גם אני קניתי בזמנו לדירות להשכרה 3 פלזמות של סמסונג, דגם C430 אם אני זוכר נכון.

מסך לא רע בכלל, בהחלט שווה את המחיר.

קניתי לפני כשנה פלזמה של סמסונג D450 בגודל 51" (מרחק של כ-3.5 מטרים).

תמונה מעולה (לא מפוקסלת) בשידורי SD כמו ערוץ 22 ומדהימה בסרטי HD שונים.

אין ספק שמערכת קולנוע איכותית (שלי בשווי 10K ש"ח) זה 60% מהחוויה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עוד לא ראיתי מסך LED מלא (לא היקפי) אבל צפיתי בלא מעט וידאו במסכי LCD ועוד לא מצאתי אחד בו לא מתקבלת תחושה

מלאכותית, קשה לי לתאר או להגדיר מה לא בסדר, אני רק יכול לקבוע שמשהו שם לא מרגיש טבעי, וזאת לעומת פלזמה בה

אני מרגיש שהתמונה חיה.

אני כל כך מסכים איתך!

יש לי חבר שהחליף את הפלאזמה שלו של פיוניר (בת 3-4) מגודל 51 אינץ' אם אני לא טועה למסך LED של פנסוניק (הכי גדול שלהם, איזור ה-80 אינץ'), הוא אוטוטו עוזב את הונג קונג, כבר הזמנתי ממנו את הפלאזמה....

הפלאזמה שלו מציגה תמונה שאין בשוק היום מסך שמשתווה אליה, פשוט מדהימה!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן. הפלאזמה של פיוניר היא בעלת טכנולוגיה קירו והיא באמת הייתה רמה אחת מעל כולם. גם במחיר.

פנסוניק רכשו מפיוניר את פעילות הזו יחד עם כל הפטנטים ויש לראות סדרות עליונות של פלאזמות של פנסוניק כממשיכות דרך טבעיות של פיוניר.

פורסם

אני מרגיש שהתמונה חיה.

לי יש מסך עם LOCAL DIMMING והבעיה של אפקט אופרת סבון גם קיימת. אבל היא נובעת לא מהטכנולוגיה של המסך אלא ממעגלי שיפור התמונה שמזייפים לפעמים. המעגלים האלה ניתנים לכיבוי ומבוטלים במצב קונסולת המשחקים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר לכל מי שעזרו (תודה לנירו ומיקי על עזרה בה"פ):

לבסוף בבית הותקנה ה- LCD הישנה של המשרד, LG 32 בת ארבע, HDR, שעושה את תפקידה מצויין בהתחשב.

למשרד קנינו 42 של פיליפס, 3007. לאחר שחיפשתי כל מיני דגמים שמופיעים ב- ZAP אבל לא נמצאים בפועל בכלל, ומאחר שזה מיועד למצגות, חיבור לאטארי, ופעילות די מצומצמת בכלל, פשוט הלכתי לפי מי שהיו לו החיבורים שהייתי צריך, שמסתבר שהיום זה כבר לא טריוויאלי (שני HDMI, אחד RF, אחד VGA, אחד USB). כרגע היא על ה- STAND שלה, שמשום מה עליו אני לא משוכנע שהיא 100% ישרה, אבל בעוד מספר חודשים היא ממילא תעבור לקיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מרגיש שהתמונה חיה.

אני כל כך מסכים איתך!

יש לי חבר שהחליף את הפלאזמה שלו של פיוניר (בת 3-4) מגודל 51 אינץ' אם אני לא טועה למסך LED של פנסוניק (הכי גדול שלהם, איזור ה-80 אינץ'), הוא אוטוטו עוזב את הונג קונג, כבר הזמנתי ממנו את הפלאזמה....

הפלאזמה שלו מציגה תמונה שאין בשוק היום מסך שמשתווה אליה, פשוט מדהימה!!!

שמעתם על הטושיבה ZL1 ? אז כדאי לבדוק לפני שקובעים נחרצות על עדיפות כיביכול של הפלזמה !

http://www.dtown.co.il/articles/1756.html

ועל הפיליפס 9707 שמעתם? טוענים שהיא המחליפה המודרנית של הקורו ולא היא לא פלזמה.

http://www.eisa.eu/award/43/european-lcd-tv-2012-2013.html

עדכון קצר לכל מי שעזרו (תודה לנירו ומיקי על עזרה בה"פ):

לבסוף בבית הותקנה ה- LCD הישנה של המשרד, LG 32 בת ארבע, HDR, שעושה את תפקידה מצויין בהתחשב.

למשרד קנינו 42 של פיליפס, 3007. לאחר שחיפשתי כל מיני דגמים שמופיעים ב- ZAP אבל לא נמצאים בפועל בכלל, ומאחר שזה מיועד למצגות, חיבור לאטארי, ופעילות די מצומצמת בכלל, פשוט הלכתי לפי מי שהיו לו החיבורים שהייתי צריך, שמסתבר שהיום זה כבר לא טריוויאלי (שני HDMI, אחד RF, אחד VGA, אחד USB). כרגע היא על ה- STAND שלה, שמשום מה עליו אני לא משוכנע שהיא 100% ישרה, אבל בעוד מספר חודשים היא ממילא תעבור לקיר.

תתחדש ותהנה.

• תוכן חדש...