Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדאי.

**

אם אתה מחליט שאתה לא רוצה - במקרה....

אני מעוניין לקנות, באופן מיידי הכוונה..:-) . ולשלם בהתאם :-)

הטלפון שלי...: 052-8-620186.

תודה מראש,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי, אתה רוצה לצחוק ?

מישו אמר לי הוא מוכן לשים 30 על האוטו, כמעט קניתי בשביל למכור לו, אבל אני לא יכול, אני נקרע, אם האוטו הזה לא יהיה שלי, אני אתבאס בצורה מטורפת, היום בעבודה רחצתי 2 פיג'ו 106, אחד קיד אחד אקסאר, הם כ"כ מרוצים מהרכב, הוא מאוד מהנה לנסיעה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמישהו ינעל כבר את השירשור המיותר הזה.

רוצה אוטו אקוסטי? תקנה אוטו של B&W

רגע, אבל זה לא המקום הזה של רמקולים שעולים יותר מהאוטו הבא שלי שמה בסוף דיזינגוף איפה הנמל ?

וד"א: לזה שרצה 106, אם אתה מעוניין לא רק באקססאיי תודיע לי בפרטי יש לי משו

פורסם

שאלה בקשר לרכישה:

הכלה שלי, מראה בסקאלה 109000 ק"מ, איך אני מוודא שזה אכן ככה והמד לא עבר טיפולים ?

פורסם

תבקש לראות ספר מעקב טיפולים, קבלות מהמוסך או תדפיס ממחשב במוסך ע"י בעל הרכב לפני הקניה.

בכל טיפול 10K תופיע בקבלה קריאת מד המרחק עם תאריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תבקש לראות ספר מעקב טיפולים, קבלות מהמוסך או תדפיס ממחשב במוסך ע"י בעל הרכב לפני הקניה.

בכל טיפול 10K תופיע בקבלה קריאת מד המרחק עם תאריך.

ואם אין קבלות ולא בוצעו טיפולים במוסך מורשה ?

פורסם
ואם אין קבלות ולא בוצעו טיפולים במוסך מורשה ?

מה הראה מד המרחק כשהחבר שלך קנה את רכב ?

גם אם לא בוצעו טיפולים במוסך מורשה לאחרונה, כדאי לגשת למוסך מורשה יבואן ולבדוק מה הראה מד המרחק בביקור האחרון, ולפי זה לנחש ניחוש מלומד.

זאת ועוד, כשקונים רכב מעל גיל 10 הדבר בעל החשיבות הפחותה ביותר הוא המרחק שהמכונית עברה. חשובים הרבה יותר: מצב השלדה, מרכב, מנוע והמערכות ההיקפיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה הראה מד המרחק כשהחבר שלך קנה את רכב ?

גם אם לא בוצעו טיפולים במוסך מורשה לאחרונה, כדאי לגשת למוסך מורשה יבואן ולבדוק מה הראה מד המרחק בביקור האחרון, ולפי זה לנחש ניחוש מלומד.

זאת ועוד, כשקונים רכב מעל גיל 10 הדבר בעל החשיבות הפחותה ביותר הוא המרחק שהמכונית עברה. חשובים הרבה יותר: מצב השלדה, מרכב, מנוע והמערכות ההיקפיות.

מעולם לא שאלתי אותו אם כמה הוא קנה את האוטו, ושאסי אני לא חושב שיש מכיוון שמעולם לא בוצעו ברכב תיקוני פח, מנוע אני עדיין לא יודע מה המצב כי לא הרמתי מכסה, בנתיים הוא רק מרגיז אותי עם המחיר, אבל יהיה בסדר, אחרי פתיחת מכסה מנוע נוריד לו במחיר, ניקח את האוטו לבדיקה בשביל שנישן עם לב שלם, ויהיה בסדר, אז אמרנו לשאול אותו עם כמה הוא קנה את הרכב, וללכת למוסך מורשה במידה ואין לו קבלות ?

• תוכן חדש...