Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2000 מנוע 1.5 אוטומטית.

לאחרונה נדלקה נורית הCHECK ENGINE, לאחר חיבור למחשב ישנה בעיה בממיר הקטליטי והחיישן חמצן.

P0422 ועוד משהו בסיגנון P0142.

יש לי סורק ואיפסתי את המחשב, לאחר שבועיים שוב נדלקה הנורה הפעם רק הממיר הקטליטי.

אני אציין שאני לא מרגיש שום שינוי בצריכת דלק, או בסחיבה, שום שינוי בכלל ברכב, רק קושי בהנעה בזמן האחרון, כאילו המצבר ריק אבל זה כבר לא קשור, המצבר בן 4 אוטוטו לכן לא מאמין שזה קשור.

בכל אופן, התקלה הזאת נעלמת וחוזרת, הנורה נכבת לבד לכמה ימים מידי פעם וחוזרת, קראתי בפורום יונדאי בחו"ל שלהוסיף תוסף לדלק יכול לפתור את הבעיה, לנקות את מערכת הפליטה, כמה אמת יש בזה? כי זה נשמע קצת תמוהה.

האם יש לי עוד אופציות לבדוק או לנסות חוץ מלהחליף את הממיר שזה עסק לא זול בכלל, 2500 שקל רק הממיר..

תודה.

פורסם

ממקרה אישי שקרה לי: רכב היה "מעשן" ולאחר כמה זמן נדלקה הנורה וכו' (אותו הסיפור כמו שלך...) בקיצור תוסף דלק לא עזר כל-כך... מה שכן עזר היה "אינפוזיה". כלומר הזרקה נקודתית ומרוכזת של התוסף דלק.

אבל המקרה שלי היה בגלל שהרכב היה מעשן, ובעצם הממיר "נסתם" משמן. האם אצלך אותו מקרה?

ואולי הממיר שלך "הלך" כלומר התפורר? אגב כיום ממיר כזה מפירוק עולה, אני משער כ- 400 ל-600 ש"ח. ויחסית קל להחליף אז תוכל לעשות את זה לבד.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

שלום רב

ראשית יש לבדוק ולאתר מה התקלה בדיוק .בעזרת הסורק ובדיקת 4 גזים תוכל לדעת אם יש צורך להחליף דבר מה

לפעמים קוד התקלה הוא תוצאתי ולא מראה את הסיבה .לגבי מחיר של ממיר מחירו בחברה היה כ3900 שח וכיום יש למצוא ממיר איכותי עם אחריות ב1800 שח .

פורסם

לא שהתגובה שלי תהיה מועילה אבל אנחנו נוהגים כבר מעל 3 שנים עם הנורה דלוקה.

עד עכשיו לא קרה כלום, הרכב עובר זיהום אוויר בטסט ואין שינוי בצריכת דלק.

גם אצלנו התקלה זה ממיר או חיישן שקר כלשהו...

פורסם

כן אני קראתי שזה מאוד נפוץ ברכבים האלה וזאת בעצם ה"מחלה" ברכב הזה, הממיר.

יש ברשותי סורק ככה שאני אנסה לשים את התוסף דלק ואאפס את המחשב.

האם ישנם עוד אופציות? לדוגמא קראתי שזה יכול לנבוע גם מפילטר אוויר גמור(אצלי הוחלף למקורי חדש לפני חודשיים).

הרכב אינו "מעשן", למעשה אין שום שינוי בסחיבה, בכוח, בעמידה, בכלום בעצם, רק סינוור מהנורה :wink:

תודה.

פורסם

אין שום שינוי מורגש.

מתרגלים לנורה אבל זה סוג של הימור.

יכולה להיות תקלה ולא תדע עליה כי המנורה דולקת קבוע.

יש כאלה שמוציאים את הנורה.

החלטה שלך כמה להשקיע ואם לקחת את הסיכון.(אנחנו החלפנו ממיר לפני והוא הלך תוך שנתיים)

בקיצור מתרגלים

פורסם

האם ישנו קשר לפילטר דלק? הרכב שלי עשה 211,000 ק"מ ולמען האמת לא זכור לי מתי הוחלף פעם אחרונה הפילטר דלק(הרכב אצלי שנתיים כבר).

פורסם

אם אתה לא מרגיש כרגע שינוי בסחיבה ובצריכת הדלק, נסה למשוך עם הממיר - לפחות עד הטסט.

ישנם ממירים אוניברסליים שעולים בסביבות ה-800 ש"ח, הם מצויינים ומחזיקים לא פחות זמן מהממיר המקורי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל יונדאי שופ אשר מתמחה באספקת מגוון חלקים מקוריים/תחליפיים לרכבי יונדאי.

כאן תוכל לקרוא חוות דעת על העסק.

• תוכן חדש...