Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי יונדאי I30 החדשה והתקשרו אליי מהמוסך להגיע ולבצע עידכון תוכנה למחשב הרכב

ניסיתי לשאול מזה העידכון הזה בדיוק שאלתי כמה וכמה אנשים וגם בפייסבוק של יונדאי ונראה שאו שהם לא רוצים להגיד מזה העידכון הזה או שהם לא יודעים בכלל מה יש בו...אם למישהו יש מושג מזה העידכון הזה אשמח לשמוע

מומחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם!

ניסיתי לשאול מזה העידכון הזה בדיוק שאלתי כמה וכמה אנשים וגם בפייסבוק של יונדאי ונראה שאו שהם לא רוצים להגיד מזה העידכון הזה או שהם לא יודעים בכלל מה יש בו...אם למישהו יש מושג מזה העידכון הזה אשמח לשמוע

האם ביצעת את העדכון? אם כן, במה מדובר?

פורסם

עשיתי את העידכון

דיברתי עם האחראי שרות של המוסך והוא אומר שאין לו מושג מה יש בעידכון

והוא אמר שזה יכול להיות כל מניי עידכוני טמפ'

מומחה

פורסם

אני לא קיבלתי שום הודעה מהמוסך וגם הייתי שם בזמן האחרון כמה פעמים בשביל משהו אחר ולא אמרו לי כלום לגבי זה. יכול להיות שזה דרוש לחלק מהרכבים? או שהם שם לא מעודכנים?

פורסם

לפי מה שאני יודע כרגע זה לא לכל הרכבים

זה לפי תאריך יצור

אצלי גם הרכב הגיע לפני כל הרכבים לארץ (דגם שלא נמכר פה)

מומחה

פורסם
לפי מה שאני יודע כרגע זה לא לכל הרכבים

זה לפי תאריך יצור

אצלי גם הרכב הגיע לפני כל הרכבים לארץ (דגם שלא נמכר פה)

אבל מי שקנה בחודשים האחרונים את הרכב, קיבל כנראה את אותו תאריך ייצור, לא כך? נראה לי גם שכולם מאותו המשלוח. אני הייתי בין הראשונים שרכש את הרכב והוא היה מהספינה הראשונה שהביאה את הדגם הזה לארץ.

תוכל לפרט במה הרכב אצלך שונה משאר הדגמים? ולמה הוא לא נמכר פה?

פורסם
שלום לכולם!

מאוד מוזר שמוסך מזמין לקוח לביצוע תיקון יזום

פורסם
כי על ריקולים וזימון לקוחות למוסכים אחראי היבואן

אבל המוסך המורשה הוא הנציג הישיר של היבואן, אז זה דווקא נשמע הגיוני שמוסך יזמן את הלקוח ישירות אליו.

פורסם

אז זה לא עובד ככה

הלקוח מקבל מכתב מהיבואן ובוחר היכן להכניס את הרכבו לביצוע הריקול ולא המוסך מזמן את הלקוח

פורסם
אז זה לא עובד ככה

הלקוח מקבל מכתב מהיבואן ובוחר היכן להכניס את הרכבו לביצוע הריקול ולא המוסך מזמן את הלקוח

לא ידעתי את זה. תודה על המידע!

פורסם
אז זה לא עובד ככה

זה לא ריקול

זה רק עידכון מחשב זאת לא תקלה או משהו

וכנראה שרכבים ששוחררו לפני שהיה את העידכון יזומנו ולא כולם

אבל מי שקנה בחודשים האחרונים את הרכב, קיבל כנראה את אותו תאריך ייצור, לא כך? נראה לי גם שכולם מאותו המשלוח. אני הייתי בין הראשונים שרכש את הרכב והוא היה מהספינה הראשונה שהביאה את הדגם הזה לארץ.

תוכל לפרט במה הרכב אצלך שונה משאר הדגמים? ולמה הוא לא נמכר פה?

יש לי את דגם קלאסיק שלא נמכר בארץ

יש הרבה דברים שאין בדגם שנמכר

scan0001.jpg_667x800.jpg

מומחה

• תוכן חדש...