Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסגרת "ניקל" למספר הרכב, מניסיון שלכם- הצבע של המסגרת יורדת?

קובי777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מישהו אמר לי שהוא קנה ואחרי תקופה קצרה ירד לו הצבע

מעניין איך, הרי זה ציפוי פלסטיק כזה,הצבע לא אמור לרדת, כמו ממחזיקי מפתחות או כל החפצים האלה בצבע ניקל כמו מראה...

מוזר לי...אמר שירד לו אחרי חצי שנה בערך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מוזר, זה מוצר סיני זול. יש מסגרות כאלה ממתכת נירוסטה והצבע לא יורד כל כך מהר. כמובן החומר הזה שניראה כמו ניקל זה לא ניקל אלא אלומיניום על פלסטיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סוגים שמתקלפים ויש סוגים שמחזיקים מעמד יפה.

אצלי הרכב הגיע עם מסגרת פלסטיק מצופה עם כיתוב של סיאט שהתקלפה תוך חודשיים.

לאחר מכן רכשתי אחת מאיביי (גם היא פלסטיק מצופה), שמחזיקה מעמד כבר מעל לשנתיים וחצי ונראת חדשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכשתי את הסט שמוכרים פה בארץ ב 60 שקל והצבע ירד אחרי כמה שטיפות.

רכשתי סט אחר ממקום כלשהו ב 25 ש"ח והוא מחזיק מעמד די יפה. אפילו חרוט על המסגרת כיתוב VIP יפה :D

שונא גזענים !.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שרכשתי לפני שנה ומשהו, אולי שנתיים, מסגרת מאוטו דיפו ואחרי כמה חודשים, כולל בחורף, הצבע ירד והיו קילופים קטנים כאלה.

רכשתי חדשות מחנות לאביזרי רכב בעיר שלי שטוענים שהפעם הצבע יישאר להרבה זמן.

בסך הכל המסגרות האלו הן סיניות לכל דבר,

יש מסגרות מאיביי שאני מאמין שהן איכותיות יותר אבל הן יותר מ100 שקל.

בגלל זה אני טוען שאם אתם רוצים לשים ניקלים בחלונות או בידיות אז ניקלים מאמריקה כי האיכות פשוט על רמה.

(וזה מוכח שזה קשור כי תקחו ניקל סיני ותראו שהוא יתחיל להתקלף תוך זמן קצר לעומת חומר אמריקאי שאמור צריך ויכול להחזיק להרבה זמן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטעם הוא עניין של טעם....

אין כאן בארץ מסגרות יפות,הכל רק פרסומות , וזה מוסיף....וזה לא יקר

כמו שתשאל מה הטעם בלתלות תמונה בחדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוצר ברוב המקרים כפי שכתבו לך הוא זבל סיני,

זבל סיני לא בנוי בצורה איכותית, ולכן מחירו בהתאם,

מספר שקלים בודדים.

מה שיקרה בהמשך רוב המשיבים כאן בשרשור כתבו לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטעם הוא עניין של טעם....

אין כאן בארץ מסגרות יפות,הכל רק פרסומות , וזה מוסיף....וזה לא יקר

כמו שתשאל מה הטעם בלתלות תמונה בחדר?

מה יש להיות יפה או לא יפה במסגרת ניקל?

דווקא המסגרת של אוטו דיפו נחשבת נוצצת מאוד ועד שיקרה לצבע משהו דווקא יהיה לך לוק יפה,

הבעיה היא שזה לא שיא האיכות מה שנקרא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...