Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יוצא לי לנהוג הרבה על סובארו בי4 עם מנוע בוקסר 2 ליטר.

בעבר בגרסא הקודמת של הרכב המנוע הרגיש חזק וזריז והיום בגרסא הנוכחית אני מרגיש שאני ממש צריך לדחוף אותו לסל״דים הגבוהים כדי להשיג את אותה תאוצה.

הבעיה שחבר אמר לי שבייחוד במנועי בוקסר תחומי הסל״ד הגבוהים מזיקים מאוד למנוע. האם הדבר נכון ומה הסיבה לכך?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אין לי מושג לגבי הנזקים שאולי גורם סל"ד גבוה אבל ההבדל בתחושה בין ה-B4 הקודמת לנוכחית הם משקל, החדשה פשוט גדולה וכבדה יותר והגיר, בדגם הקודם היה גיר אוטומטי פשוט עם 4 הילוכים, בדגם הנוכחי יש גיר רציף שהוא למעשה בעל אינספור הילוכים ומשנה את יחס ההעברה בהתאם לעוצמת התאוצה שאתה מבקש, ההבדל העיקרי הוא שאין העברת הילוכים והסל"ד נשאר גבוה כל זמן שאתה מאיץ.

פורסם

לגבי הB4 עם הגיר רציף, אולי אתה לא מרגיש שהיא מאיצה מהר, אבל מבחינה טכנית היא מאיצה מהר יותר כי הגיר שומר על מומנט והספק הכי אידיאליים להאצה, ולא כל הילוך צריך לחכות שההילוך יגיע לשיא ההספק.

חוץ מזה שהיא יותר גדולה וכבדה.

מבחינת יופי אני מעדיף את הצורה של 2007, גם נסעתי בה, רכב מצויין!

• תוכן חדש...