Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן - פאסאט 98 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המצב פה מתדרדר מרגע לדודלי....:shock:

תיקנתי.

לפי החתימה של פותח השרשור אני מבין שכנראה הוא חווה אירוע טראומתי שקשור לדלק,

לכן אפשר להבין את השאלות האובססיות על צריכת הדלק.

Gn'f'R

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר יקר, הפאסאט 1.8T לא בשבילך. רק קלאץ יעלה לך כמו חצי מעלות קניית הרכב. תיתאפק קצת ושתיהיה קצת פחות לחוץ כלכלית כנס להרפתקאה. בהצלחה!

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם

חח חופשי תרדו עליי :( ..

מישהו יודע כמה עולה בדיקה ממוצעת :)

ומה בדיוק הם יכולים לדעת בבדיקה .?

הם ידעו מה המצב של המנוע מבפנים ?

(שסתום דופק, וכאלה..?! ):shock:

( אני יודע שאצלנו במרכז יש , מכון בדיקה של מ.מ.מ.

ששם הם יכולים לדעת אם האוטו עבר פעם פחחות ,

או אם יש מכה ,מאיפה זה בא וכאלה..)

נ.ב. לפני כמה ימים חבר אמר לי שההסטוריה של

התקלות נרשמת במחשב של הרכב , זה נכון ?! :roll:

תודה רבה חברים :-D

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

אף אחד לא יורד עליך. מנסים לחסוך לך אלפי ש"ח.

מכונית מורכבת וזקנה שכזאת עדיף לקחת לבדיקה במוסך מתמחה.

מכון בדיקה יסודי עשוי לעלות על שסתומים דופקים, בעיות במיסבים, במתלים, במצמד. אבל הבעיה היא שאתה צפוי לקבל רשימת רג'קטים אדירה ברכב כזה ולא לדעת להבדיל בין העיקר לטפל.

התקלות נרשמת במחשב של הרכב , זה נכון ?! :roll:
מחשבי מנוע מודרניים יודעים לתעד מספר אירועי תקלה - המחשב ברכב שלי מתעד לדוגמא מספר הפעמים שהמצמד התחמם יותר מדי, פעמים שמנתק ההצתה נכנס לפעולה וכו'. אולם המחשב לא יודע לזהות כל תקלה ספציפית ונותן לעיתים התראה כללית שיכולה לנבוע ממגוון רחב של תקלות - החל מבאנליות ועד קטסטרופליות. בנוסף, ניתן לאפס את המחשב ומוכר נוכל בהחלט עשוי לעשות כן.

ולשאלה שבחתימה שלך - נתקעתי פעם בלי דלק (ברכב של חבר עם צינורית דלק קרועה) וזה לא היה כיף.

פורסם

אוקיי , תודה לקחתי לתשומת ליבי !

אני חושב שאני ילך על האוטו הזה ,

(תתכוננו להרבה שאלות ;))

ואני גם יעשה בדיקה, במכון שהומלץ פה בפורום ,

עוד שאלה, מה המחיר במכון הזה ?

ולגבי כסף, יש לי זה לא הבעיה, אבל זה לא חכמה

גדולה, לבזבז כסף, אם אתם לא יודעים לקראת מה

אתם הולכים ..! :?

זה שיש לי הרבה כסף, לא אומר שאני צריך לקנות

ב.מ.ו. שאוכלת 1/3 :)

תודה רבה לכווולם !! :lol::-D

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

לפותח השרשור: היתה אצלנו במשפחה מכונית כזו שנת 1999, היינו יד ראשונה, החזקנו אותה 6 שנים, במהלכה נסענו 140,000 ק"מ.

הרכב היה גיר רגיל, הגימור בפנים היה דמוי עץ, היתה מכונית יפה מאוד.

מבחינת צריכת דלק, אם אתה עם רגל רגועה על הדוושה, יכולה לעשות מחוץ לעיר גם 1:13.

לגבי אמינות: כשהייתי נכנס איתה למוסכים, ראיתי לא מעט רכבים כאלה עם בעיה בטורבו, בזמנו זה עלה כ- 10,000 ש"ח.

אצלנו הטורבו גילה אמינות. מה שהיה בעיתי זה החיישן אי.בי.אס שבערך בקילומטראז' 120,000 ק"מ שבק חיים ונדלקה נורית התראה.

לדעתי, הרכב שמצאת עם קילומטראז' גבוה מאוד, הייתי נזהר מלקנותו, סך הכל מכונית עם חלקים די יקרים.

בהצלחה

פורסם
לגבי אמינות: כשהייתי נכנס איתה למוסכים, ראיתי לא מעט רכבים כאלה עם בעיה בטורבו, בזמנו זה עלה כ- 10,000 ש"ח.

אצלנו הטורבו גילה אמינות. מה שהיה בעיתי זה החיישן אי.בי.אס שבערך בקילומטראז' 120,000 ק"מ שבק חיים ונדלקה נורית התראה.

לגבי הטורבו: הבנתי שאנשים פשוט לא מקפידים לתת לו חצי דקה "להרגע" אחרי מאמץ.

אם מקפידים על זה, ייקח לטורבו הרבה שנים עד שימות (אני מקווה שזה נכון).

לגבי החיישן אי.בי.אס: אני על קצת מעל 80000 ק"מ ובאמת לפעמים קורה שהנורה נדלקת.

יש לך מושג מה עלות חיישן כזה?

פורסם

לגבי החיישן אי.בי.אס- בזמנו, בשנת 2004 הציעו לי במחיר של כ- 4,500 ש"ח כולל עבודה, המחיר מתייחס לחיישן חדש. לא ניתן היה להשיג מפירוק.

לא יודע כמה זה עולה נכון להיום. אולי היום כן ניתן למצוא בפירוקיות את סוג החיישן שמתאים לרכב הספציפי שברשותך. בעבר לא הצלחתי. לכן, מכרתי את הרכב כפי שהוא, עם הנורת התראה דולקת.

• תוכן חדש...