Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה קבוצתית GoPro Hero3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יורשה לשאול, מה זה סאקשן? ושק תוספות? והאם התוספות האלו משתנות בהתאם לייעוד המצלמה (למה שהיא הולכת להתחבר אליו)?

נגנבתי מהאיכות המדהימה, ויש לי למה לחבר ולצלם (אופניים+ טרקטורון+ ג'יפים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בתור הבעלים של HD HERO 2 עם דיי הרבה תוספות (רצועת חזה , תוספת צג LCD אחורי , סוללה נוספת , מאונט לחצובה ועוד ועוד ..),

מההיכרות שלי עם היבואן לא תהיה פה הנחה משמעותית , מאחל לכם שכן וממליץ לכולם (במיוחד העוסקים בנהיגה ספורטיבית או כל ספורט אאוטדור אחר) לרכוש כזו מצלמה ואם כבר אז תשקיעו וקחו בלאק אדישן .

מעבר לשימוש הספורטיבי היא מצלמת נהדר סטילס ושמישה לכל דבר ועניין .

בהצלחה לכולם .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לבלאק אדישן יש יתרון אחד שעשוי להיות משמעותי - 120FPS ל-720P. יש לה גם את השלט הקטן אבל הוא די מיותר אם משתמשים באפליקציה הייעודית (ואז גם לא צריך את המסך הנוסף, שגם הוא עולה המון). לכן לטעמי סילבר היא התמורה הכי טובה לכסף (הבלאק עולה 400 והסילבר 300).

הם עדיין חארות שעכשיו הם מוכרים את זה בלי חבילת המוטורספורט ובאותו המחיר...

סאקשן - איתו מדביקים את המצלמה לרכב.

שק תוספות - כל מיני חיבורים נוספים שיכולים להקל על החיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעוניין מאוד, אך גם אם אפשר לציין מתי זה יתאפשר לרכישה. אני מעוניין לקנות את זה בתור מתנה לכן התאריך חשוב לי.

תודה מראש !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...