Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כיום שוקל כ63 + -, הגובה שלי הוא בסביבות ה1.76 . מבנה גופי הוא לא שחיף אלא די חטוב( הייתי מתאמן בשחייה 8 שנים וקראטה, קרב מגע בזמן הצבא) אבל הוא רזה. אני מעוניין כרגע לעלות במשקל לסביבות ה70-80.

מבחינת אימונים אני כרגע לא מתכנן בזמן הקרוב להתאמן בחד"כ וכו' אלא רק בעוד מס' חודשים. מדי יום אני עושה פעילות כגון הליכה ארוכה(עם הכלב), ריצה עם הכלב בדיונות וכו' אבל לא משהו שקשור להרמת משקולות.

אשמח לקבל עיצות על מה כדאי לאכול ומה צריך לעשות על מנת לעלות במשקל.

תודה!

פורסם

קח בחשבון שעלייה במשקל ללא אימון גופני יגרור עליה באחוזי שומן. מטר שבעים ושש על 80 קילו, מבלי להתאמן, זה לא נראה טוב (נראה שאתה מנסה לשפר את המראה ולא להיפך).

בתכלס, כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות במאזן קלורי חיובי. תאכל הרבה, תקפיד על אוכל בריא (דל שומן, הרבה חלבון), ועל חמש ארוחות קטנות ביום.

אם ממש קשה לך, ואתה לא רואה תוצאות, הייתי משלב גם גיינר.

אבל זו רק דעתי. לך לתזונאי מקצועי שיבנה לך תפריט.

172

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לעלות.

אם אתה מתכוון ללהשמין, אז פשוט תאכל הרבה סוכרים ופחמימות, לא לנוע יותר מדי, ואתה תעלה גם ל100.

אם אתה רוצה להוסיף קצת מסת שריר, אתה לא חייב להתאמן 7 פעמים בשבוע, גם לא חייב מכון כושר.

צריך הרבה אימונים עם משקל עצמי, ואם יש לך זוג משקולות טוב זה גם יעשה את העבודה, כל זה יחד עם ארוחות עתירות בחלבון (לא לוותר על הפחמימות גם!) יתנו לך את התוצאה הרצויה, אם כי לא בצורה חדה. תהליך עוד יותר איטי זה אומניות לחימה, לדוגמה תבלה שעה מול שק איגרוף, ולאט לאט (מאוד לאט) אתה תראה את שרירי הכתף שלך גדלים יפה.

אתה ממש לא בתת משקל, המשקל שלך בסדר גמור, ואם אתה לא שחיף כמו שאתה אומר אתה לא באמת צריך להשקיע.

עלייה במשקל בגלל שומנים, איננה בריאה לרוב האנשים, מלבד אנשים עם מחלות של תת משקל, ועל כן המלצתי היא לחכות להזדמנות לעלות מסת שריר בחדר כושר.

אגב, יש לי יופי של שרירי תאומים,וכתפיים מאומניות לחימה בלבד, אבל זה לקח הרבה שנים.

עריכה- כמובן תזונאי כמו שכתב הבחור מעליי, הוא יודע יותר טוב מכולנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה כבר תרוויח מלהוסיף שומן ? אם כבר אז תתחיל להתאמן ותאכל בהתאם.

כדי להשמין כל מה שאתה צריך זה להכניס יותר קלוריות ממה שאתה שורף, זה ממש לא משנה אם זה מחלבון פחמימות או שומן מבחינת ההשמנה, אלא מבחינה בריאותית.

פורסם

גם אני מוכר כרס, ויחד איתה מעניק זפק חינם.

כמו שאמרו, חובה שילוב של ייעוץ דיאטני איכותי ומתאים לך אישית עם אימונים גופניים מתאימים. מבחינת תוספים, מקסימום מקסימום וויי פרו אם אין לך גישה נוחה לחלבונים תומכי בניית שריר.

לחילופין אתה יכול ללכת על שיטת הקפיבר"ה - קובה, פיצה, בירה ורעלים החרים, אבל זה לא ייגמר טוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תוסיף פחמימות לתפריט.

אורז \ פסטה \ תפו"א ואתה תראה עליה.

כמו שהמליצו לך - ממליץ לך להתאמן. זה יתן לך נפח לגוף, שיצור אשליה של מבנה יותר גדול.

פורסם

טוב אשתדל לבינתיים להוסיף פחממות לתפריט. בעוד מס חודשים כשאשתחרר מצה״ל ואסיים פסיכומטרי אתחיל ללכת לחד״כ ואבנה תפריט מיוחד כבר.

תודה לעוזרים!

פורסם

מזה שאתה בצבא עדיין אני מניח שאתה באזור גיל ה20. חכה 3-4 שנים, אתה תעלה במשקל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אנשים רזים הם בדר"כ בריאים יותר (אני יודע שזו הכללה) - נחסכים מהם המאבק בהשמנה וחוליים אחרים (לא עלינו שיכולים לנבוע מכך).

חוץ מזה - ישנם אנשים, רזים, שלא משנה מה יאכלו - בגלל חילוף החומרים (המהיר יותר שלהם) - יישארו רזים.

alfa 156 2.5.

פורסם

חוליגני אני בדיוק המשפט שלך ואני גם מנסה להעלות, ולצערי זה לא יותר קל מהרזיה אצל שמנים, ניסיתי להשמין לא הולך לי בינתיים. נקווה לימים טובים יותר כי כל מה שאני מנסה פשוט לא הולך.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מדהים כמה שהגנים שלי דפוקים, אני נהיה ורוד מקנאה באנשים שאוכלים מה שבא להם, כמה שבא להם מתי שבא להם :oops:

פורסם

אל דאגה, כשהאפוקליפסה תבוא, והיא בוא תבוא, מצבך יהיה טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...