Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחשב נייד. עם ביצועים גבוהים. (אגב הוא יהיה יחסית הרבה נייד. אז שיהיה אמין! יטייל בתיק מתאים.

גודל המסך לא קריטי! 12-עד 17. עדיפות לגודל 13-15.

יתרון עצום למחשב עם כונן DVD מובנה. (במידה ואין. יחובר חיצונית!)

שיכול לתמוך ב6 או 8GB זכרון פנימי לפחות. יותר מזה, יותר טוב. (עד 16) יכול להגיע עם 2GB או 4GB כרגע!. וישודרג בהמשך.

מעבד I5 או I7. עדיפים. (I3. אם אין ברירה. )

הארד דיסק פנימי של 250G ומעלה. (ניתן לשדרג לגדול יותר בעתיד) (לא מחפש SSD. יגיע עם, יתרון)

חיבורים שיהיה 2 חיבורים של USB לפחות. וחיבור VGA למסך חיצוני. וחיבור HDMI חובה!

וואי פיי ושן כחולה חובה. מקום לסים לאינטרנט יהיה נחמד (לא קריטי בכלל)

מעבד גרפי שיהיה סבבה. (לא מבין בדגמים בשיט) שיתאים להמרות קבצי וידאו למחשב.(להכניס דיסק עם סרט. ולהמיר אותו

למחשב.) ולראות סרטים ומשחקים (לא חדשים. לא מיימר מטורף)

סוללה שתחזיק שעתיים / שלוש זה מספיק , יותר זה מבורך. כי רוב העבודה עם חשמל.

מיועד למשחקים (לא משחקים חדשים!). מוזיקה. ועבודה שוטפת. חלק מהעבודה עם וידאו. (עריכה והמרות קבצים)

יחובר כמובן לHD חיצוני עם 1.5טרה בUSB2.

אני לא מבין במחשבים. (את המפרט הוצאתי משיחה עם חבר. וקריאה באינטרנט. ועברתי על כ80 דפים ביד2.)

ולכן אשמח להמלצות. יד 2 זה האופציה העיקרית!!. כי קונים יותר בפחות כסף.

התקציב הוא תלוי במחשב. בין 1500 ל2500 שקל. ניתן להגיע ל3000 במקרה והמחשב ממש בהמה.

** ראיתי דגמים. אבל אני לא יודע מה אפשר לשדרג (זכרון) ואיזה כרטיס גרפי יש. איזה גרסה יש למעבד. (ראיתי יש 1/2/3)

** ראיתי זכרונות של 1333. ו1666. ו2000. מה ההבדלים? יתרונות? איזה אפשר להגיע ל6GB או 8G (שהלוח אם יתמוך)

** אחריות עוברת במעמד המכירה. ?? זה אומר שגם לי יש אחריות על המחשב? לעוד נגיד שנתיים?

איזה חברות לחפש?

איזה חברות לא לגעת? (לא להציע לי אפל. ! לא נוגע בדברים שלהם במקל!)

עברתי על יד 2.

ראיתי / דל / ASUS / טושיבה / לינובו / HP / סמסונג / סוני.

ולכל חברה יש כמה סדרות (אני יודע מנסיון של חבר שלDELL סטודיו לא להתקרב! ולא לגעת. כי זה סדרה גרועה ביותר.)

אז על מה אתם הייתם ממליצים?

רשימה של דגמים מיד 2. לעזור לכם לעזור לי לבחור מחשב. לבדוק שהוא עומד בדרישות שלי. כולם מעל ל2000 שקל

1. Asus ZENBOOK PRIME ux21a הוא חורג מהתקציב! הוא I5. וחורג מהתקציב כ3500 שקל.

2. ASUS N56VM גם הוא חורג מהתקציב. כ3500 שקל

3. Toshiba satellite M645 (מצאתי כמה דגמים )

4. ASUS K53E I7 2820QM הוא I7. כ3000 שקל

5. LENOVO y550p

6. acer i5-2410mכ2500 שקל

7. ASUS U30Sכ3000 שקל

8. Dell Vostro 3500כ3000שקל

9. HP DV7 (I7 GFORS HD.כ3000 שקל

10. LENOVO X220. הוא I5. כ 3000. שקל.

** ** הקישורים זה לדגמים. אני לא מתחייב שהם מדוייקים (אבל אני בטוח לגבי מה הוא I5 ומה I7.)

בהתאם למודעות שפורסמו. והדגמים שפורסמו.

או לקחת מחשב כזה הם ומחירים 1500-2000 שקל

SONY VAIO VPCCW21FX כ1500 שקל

ASUS U40SD. הוא I3. כ2000-2200 שקל

DELL inspirion n7110

כי ההבדלים לא גדולים בינו לאחרים?

תודה רבה לכולם על העזרה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה מעוניין ב-Dell Latitude E6320 אני מתכוון למכור את שלי.

לדעתי הוא איכותי יותר מרוב המחשבים שציינת (רק ה-X220 לדעתי מגיע לאותה רמת איכות. היה לי גם אותו, קשה לי לומר מי מנצח )

מחיר - 2700 ש"ח.

• תוכן חדש...