Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה GT3 החדשה

Snorki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע של ה-GT3 יהיה בנפח 3,800 בעל 6 צילינדר מנוע בוקסר ו-4 שסתומים לכל צילינדר . מה שיפיק 400 כ"ס כאשר השיא יהיה ב-8,000 סל"ד. תיבת הילוכים בעלת 6 מהירויות ידנית,והיא תגיע מ-0 ל-100 באיזור ה-3.7 -3.9 שניות. ה-GT3 תוצג באמצע 2005 בפרנקפורט.

http://autoweek.com/news.cms?newsId=100684

פורסם

תערוכת פרנקפורט מתקיימת בחודש ספטמבר - ספטמבר זה לא אמצע אלא סוף השנה.. :wink:

ובכל מקרה.. אני לא רואה הרבה שינויים ביחס ל911 הרגילה.. אין אפילו כונס אויר מיוחד בצד או משהו שיסגיר שזאתי GT3.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא רואה הרבה שינויים ביחס ל911 הרגילה.. אין אפילו כונס אויר מיוחד בצד או משהו שיסגיר שזאתי GT3.. :roll:
יש ל-GT3 שני כונסי אוויר קידמיים.
פורסם

שתי טיפות מים כמו ה911 קופה החדשה וה911 S קופה חוץ מהספויילר.

גם המנועים כמעט אותו דבר 6 צילנדרים בוקסר 4 שסתומים לצילנדר ההבדל היחיד שאני רואה זה בכוחות סוס וגם הוא לא ממש גדול.

לקופה הרגילה יש 325 כ"ס ולקופה S יש 355 כ"ס.

לסיכום אפשר להגיד שהGT3 החדשה זה לא מה שהיה פעם.

פורסם

גם המנועים כמעט אותו דבר 6 צילנדרים בוקסר 4 שסתומים לצילנדר ההבדל היחיד שאני רואה זה בכוחות סוס וגם הוא לא ממש גדול.

לקופה הרגילה יש 325 כ"ס ולקופה S יש 355 כ"ס.

לסיכום אפשר להגיד שהGT3 החדשה זה לא מה שהיה פעם.

מאיפה הבאת את זה? GT3 מעולם לא הייתה רק "קצת יותר כוח" ו"מראה קצת שונה". זו גרסת המסלול של ה-911, אפשר לומר. יש לה כלוב התהפכות, כיוון ספורטיבי יותר למתלים לצורך נהיגה על המסלול, צמיגים ובלמים משופרים, מנוע חזק ב-50 כ"ס ויותר מהגרסה הרגילה. אני משוכנע שמערכות רבות אחרות משופרות לצורך יכולת ספורטיבית עדיפה. בהחלט אין מה לזלזל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם ה-GT3 הקודמת הייתה מאוד דומה ל911 קופה במראה החיצוני

stg_3.jpg

פורסם
מאיפה הבאת את זה? GT3 מעולם לא הייתה רק "קצת יותר כוח" ו"מראה קצת שונה". זו גרסת המסלול של ה-911, אפשר לומר. יש לה כלוב התהפכות, כיוון ספורטיבי יותר למתלים לצורך נהיגה על המסלול, צמיגים ובלמים משופרים, מנוע חזק ב-50 כ"ס ויותר מהגרסה הרגילה. אני משוכנע שמערכות רבות אחרות משופרות לצורך יכולת ספורטיבית עדיפה. בהחלט אין מה לזלזל...

רוני

הרעיון בGT3 הוא שהוציאו את רוב המערכות החשמליות שפוגעות בנסיעה הספורטיבית כמו בקרת יציבות ושאר המערכות הדומות:roll:

פורסם
הרעיון בGT3 הוא שהוציאו את רוב המערכות החשמליות שפוגעות בנסיעה הספורטיבית כמו בקרת יציבות ושאר המערכות הדומות:roll:

זה לא רק זה, כמובן. היא מכוונת יותר לנהיגה ספורטיבית מ-911 רגילה. יש כלוב התהפכות, יש מתלים מוקשחים. אני לא יודע איך זה ב-GT3 החדשה אבל הקודמת מבוססת על שלדת הקאררה 4 למרות שהיא בעלת הנעה אחורית בלבד. זה נותן לה קשיחות גדולה יותר, בין השאר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם הורידו ל-GT3 את המזגן כדי לחסוך במשקל ויש לה כנף מסיבי-פחם איכותית לשיפור הזרימה ובכנף יהיה גם שני כונסי אוויר. ל-GT3 תהיה גם "מערכת ניהול מתלה פעיל" בשביל קפיצות ונהיגה אגרסיבית והחישוקים מאחור יהיו גדולים יותר מהקדמיים כנראה שמאחור יהיה הג'נט "19 ומקדימה "18.

פורסם
גם הורידו ל-GT3 את המזגן כדי לחסוך במשקל ויש לה כנף מסיבי-פחם איכותית לשיפור הזרימה ובכנף יהיה גם שני כונסי אוויר. ל-GT3 תהיה גם "מערכת ניהול מתלה פעיל" בשביל קפיצות ונהיגה אגרסיבית והחישוקים מאחור יהיו גדולים יותר מהקדמיים כנראה שמאחור יהיה הג'נט "19 ומקדימה "18.

כשאתה אומר כנף, אתה מתכוון לספויילר האחורי,

או שמה אתה מתכוון לכנפיים דהיינו המקום של הגלגלים ? :roll:

אם מדובר על הספויילר, אז למה לכל הרוחות צריך בכלל שיהיה בו כונס אוויר ?!

אם מדובר על הכנפיים העוטפים את המקום של הגלגל, הכונסים במקום זה קיימים בGT2.. לא בGT3.

פורסם
כשאתה אומר כנף, אתה מתכוון לספויילר האחורי,

או שמה אתה מתכוון לכנפיים דהיינו המקום של הגלגלים ? :roll:

אם מדובר על הספויילר, אז למה לכל הרוחות צריך בכלל שיהיה בו כונס אוויר ?!

אם מדובר על הכנפיים העוטפים את המקום של הגלגל, הכונסים במקום זה קיימים בGT2.. לא בGT3.

התכוונתי לספויילר, ולמה צריך כונס אוויר בספויילר כדי שיגיע אוויר למנוע הרי המנוע מאחורה.
פורסם

רוני

מסכים איתך,

אבל בכל זאת זה לא מה שהיה פעם פורשה התחילו לזלזל דרך אגב עם הקאיין הייתה להם נפילה בגלל זה הם הוציאו את הקאררה GT.

עם למשל תלך שתים שלוש דגמים אחורה בGT3 וב911 אתה תראה הבדל די גדול ורואים שזה רכב של מסלולים וזה רכב ספורט.

פורסם
מסכים איתך,

אבל בכל זאת זה לא מה שהיה פעם פורשה התחילו לזלזל דרך אגב עם הקאיין הייתה להם נפילה בגלל זה הם הוציאו את הקאררה GT.

עם למשל תלך שתים שלוש דגמים אחורה בGT3 וב911 אתה תראה הבדל די גדול ורואים שזה רכב של מסלולים וזה רכב ספורט.

נפילה עם הקאיין? הוא הקפיץ את המכירות של פורשה. הוא נחשב לאחד מרכבי השטח הטובים בעולם. באמת נראה לך שהם הוציאו את הקאררה GT בגללו?

אני משוכנע שה-911 החדשה ובפרט ה-GT3 עדיפה בכל פרט על הדגמים המקבילים מהעבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מוזר. הכתבה שלך "ממש דומה" לכתבה שלי פה

http://www.sharks.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=52&mode=&order=0&thold=0

לילה טוב אלי

אכן "ממש דומה" לכתבה שלך.. שהיא "ממש דומה" לכתבה הזאתי, רק בעברית.

http://autoweek.com/news.cms?newsId=100684

• תוכן חדש...