Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה GT3 החדשה

Snorki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נפילה עם הקאיין? הוא הקפיץ את המכירות של פורשה. הוא נחשב לאחד מרכבי השטח הטובים בעולם. באמת נראה לך שהם הוציאו את הקאררה GT בגללו?

אני משוכנע שה-911 החדשה ובפרט ה-GT3 עדיפה בכל פרט על הדגמים המקבילים מהעבר.

רוני

חבל שאני לא זוכר איפה קראתי את הכתבה הזאת אבל היה רשום שפורשה הציגו את הקאיין באיזה תערוכה בגרמניה זה היה בפעם הראשונה אז בכלל לא אהבו את הג'יפ הזה ובגלל זה פורשה מיהרו להוציא את הקאררה GT.

ולא אמרתי שיש משהו רע ב911 או בGT3 אני פשוט אומר שפעם היה הרבה יותר הבדל בין שתי הדגמים.

פורסם
חבל שאני לא זוכר איפה קראתי את הכתבה הזאת אבל היה רשום שפורשה הציגו את הקאיין באיזה תערוכה בגרמניה זה היה בפעם הראשונה אז בכלל לא אהבו את הג'יפ הזה ובגלל זה פורשה מיהרו להוציא את הקאררה GT.

ולא אמרתי שיש משהו רע ב911 או בGT3 אני פשוט אומר שפעם היה הרבה יותר הבדל בין שתי הדגמים.

ואני יודע שכשיצא הקאיין היו כל כך הרבה הזמנות שנוצרה רשימת המתנה...

בנוגע ל-911 ול-GT3 - אם אתה כל כך בטוח אתה מוזמן לבצע חיפוש ולספר לנו על התפתחות הדגמים, זה מעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואני יודע שכשיצא הקאיין היו כל כך הרבה הזמנות שנוצרה רשימת המתנה...

בנוגע ל-911 ול-GT3 - אם אתה כל כך בטוח אתה מוזמן לבצע חיפוש ולספר לנו על התפתחות הדגמים, זה מעניין.

רוני

עם זה כל כך מעניין אותך אז למה שלא תעשה את זה אתה.

פורסם
עם זה כל כך מעניין אותך אז למה שלא תעשה את זה אתה.

כי אתה טוען שזה באמת היה ככה..

בעוד במציאות לא היה הבדל גדול פרט לביטול מערכות אלקטרוניות שונות ברכב והוצאת הטכנולוגיה ממנו,

בדיוק כמו בM3 CSL, שאין מזגן, חלונות חשמל וכן הלאה..

הרעיון היה ליצור מפלצת ביצועים וזהו, לא היה הבדל גדול בין הGT3 ל911 הסטנדרטית.

לדעתי אתה מתבלבל עם הGT2..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...