Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך חודש שמתי לב שחסר לי אוויר בצמיגים הלכתי ומיליתי את כל הצמיגים ב 32 PSI

ושמתי לב אחרי תקופה מסויימת שהאוויר בצמיג מסויים כל פעם יורד ואין לי מושג ממה

בדקתי לא היה מסמר לא כלום

אבל שהיתי שם את האצבע שלי על הונטיל ומזיז אותו היתי שומע רעש של יציאת אוויר שהיתי כזה נוגע בברזל שבתוך הונטיל היה רעש של יציאת אוויר כזה

היה לי ממש מוזר כל העניין

שילשום רציתי לפרק את הגלגל ולשים רזרבי ולסוע לפנצ'ריה כי האוויר התרוקן שמיליתי אוויר זה התחיל למלות מ 15 PSI

שכן שלי ראה אותי מפרק ושאל מה קרה אמרתי לו שנראה לי שהונטיל נדפק

הוא הסתכל ואמר מה הבעיה יש לי מפתח ונטילים אני יסגור לך את זה היתי מופתע שיש דבר כזה בכלל.

והוא התחיל לסובב ממש הרבה וסגר הוא אמר שזה היה פתוח

שוב מיליתי 32 את הכל ושלושה ימים אחרי זה איך לדעתכם נראה הצמיג ? מבחינת האוויר בריא ?..

mtmmjomgiw0y.jpg

zzzmkldnwulf.jpg

zkjndmb1ohjy.jpg

פורסם

זה לא עובד ככה. תקנה מדיד בעשר שקל ותבדוק.

יש סרטון ישראלי שמדגים צמיג שמנופח לרמה שעדיין אין לו "בטן" והוא מרגיש קשה לגמרי למגע "מבחן הבעיטה", ואתה יכול לראות בפניות איך הצמיג נמרח הצידה, נראה כאילו הולך לרדת מהחישוק עוד רגע. בקיצור אם הגעת למצב שאתה יכול להבחין בלי מכשור שחסר לך אוויר, חסר כבר המון אוויר ברמה שאי אפשר לנסוע.

פורסם

קפוץ לתחנת דלק ותמדוד .

תקנה מודד לחץ אויר בכמה שקלים ותמדוד בבית.

הכי פשוט ובלי תמונות כי יכול להיות שירד ל 29 PSI ועדיין זה יראה תקין.

פורסם

אין אפשרות לדעת לפי התמונה, מה לחץ אויר בצמיג.

אני מקווה בשבילך שהשכן לא רעה אותך אלא ראה אותך.

וזה שלא ידעת שיש דבר כזה מפתח ונטיל - עכשיו אתה יודע.

טוב שיש לך שכן נחמד.

תבדוק מה לחץ אויר בצמיג ע"י המדידה, ואם אין ירידה בלחץ אויר, זאת באמת היתה הבעיה, והיא הסתדרה.

אם האויר ממשיך לברוח, תכניס את הרכב לפנצ'ריה לבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

ניתן לפרק את השסתום של הוונטיל עם מפתח יעודי, את המפתח אפשר ליקנות בכל חנות כלי עבודה ב 10-20 ש"ח, רק שאין כמעט שימוש בו.

אם אתה לוחץ על הששסתום עם היד, אמור לרדת אוויר, זה תקין.

גם מה שהשכן שלך עשה נראה הגיוני בהחלט.

בדוק בתחנת דלק, האם הצמיג שומר על הלחץ או לא. אם השסתום לא היה מוברג עד הסוף, סביר להניח שזו היית הביעה והצמיג תקין.

אנא, להבא כתוב עם סימני פיסוק ואל תשתמש ב"חחחחח", כי זו לא מילה.

פורסם

החל מ 15 ש"ח לפשוט ביותר, יש כמובן גם הרבה יותר יקרים, שהם גם מדוייקים יותר.

שים לב שמפתח וונטילים ומד לחץ אוויר זה לא אותו דבר :o

פורסם

כן אני יודע ראיתי מה זה מפתח ונטיל

איך יכול להיות שהונטיל היה פתוח ?. יכול להיות שמישהו התעסק עם זה ?

• תוכן חדש...