Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ) מזדה לאנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי ביד2 מזדה לאנטיס, שנה 2001

תת דגם GLX מנוע 1800, האוטו עשה 91.000 קילומטרז,יד 3.

המוכר אמר לי האוטו מטופל במוסך מורשה של מזדה עם קבלות מתחילת דרכו.

המחירון של האוטו הוא 22,600 הוא דורש 28,000

הוא ממש מקובע על המחיר ולא מוכן להוריד אבל אני מאמין שאם אני יראה רצינות ויקח לבדיקה הוא יוריד לי ל 27,000.

השאלה האם שווה להשקיע 27,000? או שזה ממש יקר לאוטו הזה?

פורסם

לא שווה לך להשקיע ברכב כזה זה לא מציאה כל כך בהתחשב שהוא יד 3 והוא רוצה 7 מעל המחירון הרכבים היחידים שנרכשים מעל המחירון זה סקודה אוקטביה ,וטויוטה היילקס יש אולי עוד כמה בודדים שנמכרים גם מעל המחירון אבל לא משמעותית כמו אלו המאזדה הוא רכב טוב אבל חפש מחירון או מתחת לא מעל לא מצדיק גם שנתון כזה במחיר כזה למה שהרכב הזה נותן לא הייתי רוחש חשוב פעמיים.

גם חשוב הלאה תרצה להתקדם למכור אתה לא תמכור מעל המחירון גם עם תוספות.

לך על סקודה אוקטביה שמע לי אחלה רכב!

פורסם

אני כבר החלטתי שאני הולך על לאנטיס ושאר עם זה,והוא דורש 5,400 מעל המחירון.

אני מאמין שאחרי שאני יקח לבדיקה אני יוכל להוריד אותו ל 27.000 , זה מחיר מוגזם ? בכל זאת היא שמורה מאוד עם טיפולים בזמן וקבלות אין תיקוני צבע לא הוחלף בורג באוטו הוא מתחייב על מנוע גיר ושלדה האוטו לא עבר תאונות

פורסם

לדעתי מדובר מחיר מופרך לחלוטין. הקילומטראז' אינו חזות הכל, ואפילו המחירון אינו קדוש בדגמים האלה.

חכה עוד מס' ימים - אולי הוא ירד מהעץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנתי,כנראה שאני יוותר על ה 1800.

עכשיו התלבטות בין 1600 ל 2000.

רוב הנסיעות שלי בעיר,מה יהיה לי יותר חסכוני? יש כאלה שאומרים שה 2000 צורך פחות דלק בגלל שהוא מאמץ פחות את עצמו.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

בגיל הרכב הנתון מה שקובע הוא מצבו הכללי. צריכת הדלק של דגמי ה-1600 וה-2000 די דומה.

תקנה מה שתמצא במצב טוב ובמחיר סביר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מאזדה לאנטיס עם מנוע 2,000 יצאה לשוק החל משנתון 2002.

בלנטיס בשונה ממאזדה 3- יש שינוי בצריכת הדלק ומנוע 2000 זללן יותר.

רכב עם מנוע 1600 לא הייתי קונה,אלא אחר בדיקה מקיפה במשרד הרישוי (היו המון מכוניות כאלו מליסינג ואז עדיין לא היה קיים רישום) הייתי מעדיף את ה-1,800 חפש בלוחות ותתעדכן,אני מעריך שאפשר למצוא משהו טוב.

דרך אגב,המחירון שציינת הוא של יד 2 או לוי יצחק (שבסופו של דבר הוא המכריע את הכף לרוב העסקאות).

רכב במצב טוב ושמור במיוחד יכול לקבל 1000 או 2000 מעל המחירון (תלוי בהסכמת הקונה),שהרי אם אין מה לתקן והרכב נסע מעט אולי אין יותר מידי במה להשקיע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאזדה לאנטיס עם מנוע 2,000 יצאה לשוק החל משנתון 2002.

בלנטיס בשונה ממאזדה 3- יש שינוי בצריכת הדלק ומנוע 2000 זללן יותר.

רכב עם מנוע 1600 לא הייתי קונה,אלא אחר בדיקה מקיפה במשרד הרישוי (היו המון מכוניות כאלו מליסינג ואז עדיין לא היה קיים רישום) הייתי מעדיף את ה-1,800 חפש בלוחות ותתעדכן,אני מעריך שאפשר למצוא משהו טוב.

דרך אגב,המחירון שציינת הוא של יד 2 או לוי יצחק (שבסופו של דבר הוא המכריע את הכף לרוב העסקאות).

רכב במצב טוב ושמור במיוחד יכול לקבל 1000 או 2000 מעל המחירון (תלוי בהסכמת הקונה),שהרי אם אין מה לתקן והרכב נסע מעט אולי אין יותר מידי במה להשקיע.

כמובן שיצחק לוי.

ותתפלא אבל 1800 או ש "חרשו" אותם ואין מה להשקיע בדיקה בכלל,או שהם כביכול מדי פעם יש את המציאה הזאת כמו האיש הזה אבל הם דופקים מחיר בשמיים כי הם יודעים שאין עוד הרבה כאלה שמורות ואם יש שומרים אותם ולא מוכרים. הם מנצלים את זה.

אני כבר יסתפק ב 1600 אני לא נהג מרוצים ולא מתיימר להיות. זה לא משנה לי אם אני יאיץ תוך 8 או 12 או 14.

העיקר שהאוטו שמור ונוסע.

פורסם

ממליץ לך להימנע מה1600. כמו שאמרו כאן יש הרבה כאלה שהיו בהשכרה. מה גם שרובם הגדול זה הדגם LX ולא כמו ה1800 או 2000 שהם GLX שמגיעות סאנרוף ועוד כמה תוספות.

בתור בעלים של לאנטיס שנת 2002 מנוע 2.0 אני יכול להגיד שהאוטו בכלל לא זללן ועושה 1 ל11 בנסיעה משולבת.

אין ספק בכלל שהמוכר של הרכב המדובר בחיים לא ימכור במחיר כזה הזוי, בטח שלא במצב השוק היום.

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

לדעתי, אף אחד לא יכול לענות על השאלה אם לא ראה את האוטו!

נתונים יבשים לא מספיקים, זה אוטו בן 11 שנה, נושא הטיפול והיתיחסות לאוטו במקרה הזה הוא מאוד משמעותי.

אוטו שמור שקיבל יתיחסות רואים מידי, ולי לא היה שום בעיה לשלם מעל למחירון אם האוטו עונה על הצרכים שלי.

שאתה מחזיק אוטו כזה 4-5 שנים, נושא ההחזקה הוא מאוד משמעותי, יכול להיות שה 5000 ש"ח האלו יהפכו פתאום לכסף קטן במקרה של רכב מוזנח.

לי לא היה בעיה שלם על פראדו 10 אלף מעל מהחירון.

ומצד שני, לא היה לי בעיה למכור את ההילקס ב 22 אלף מעל המחירון.

שאני הולך לקנות אוטו ואני לא שלם איתו, גם עם היה עולה חצי זה לא היה משנה את ההרגשה שלי.

בהצלחה

פורסם

פראדו והיילקס זה לא לנטיס.

במחיר שהבעלים הזוי דורש אפשר לקנות אפילו מאזדה 3 2005.

מאזדה לנטיס סובלת מעודף היצע אדיר.

אגב ב-40000 ש"ח הוא כבר יכול לקנות מאדה 3 2008 עם קילומטראז' דומה ואחריות לשנה שנתיים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ממליץ לך להימנע מה1600. כמו שאמרו כאן יש הרבה כאלה שהיו בהשכרה. מה גם שרובם הגדול זה הדגם LX ולא כמו ה1800 או 2000 שהם GLX שמגיעות סאנרוף ועוד כמה תוספות.

בתור בעלים של לאנטיס שנת 2002 מנוע 2.0 אני יכול להגיד שהאוטו בכלל לא זללן ועושה 1 ל11 בנסיעה משולבת.

אין ספק בכלל שהמוכר של הרכב המדובר בחיים לא ימכור במחיר כזה הזוי, בטח שלא במצב השוק היום.

משנתון 2002(כולל) עד 2004, היה ניתן לרכוש לאנטיס 1.6 GLX (סאנרוף, 4 כריות אוויר וכו'.)

מניסיון עם 1.6 ו-2.0, אני ממליץ בחום על נפח 2.0.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם אתה באמת רוצה לרכוש מאזדה תרכוש את ה2.0 לא רק התצרוכת דלק יותר טובה מנוע חזק הרבה יותר בהרבה דברים..

אבל עדיין תחשוב על סקודה אוקטביה.

פורסם

עד לפני מספר חודשים, הייתה ברשותי מעל שנתיים מאזדה לנטיס מנוע 1600, שנת 1999 גרסת אבזור GLX.

בסך הכל רכב מאד נוח, חזק דיו, ואמין בהחלט. אצלי צריכת הדלק עמדה על 11.5 ק"מ לכל ליטר, אבל למעלה מחצי מהנסיעות מחוץ לעיר, זה כמובן תלוי בסגנון הנהיגה וכו'.

ציי רכב/ליסינג/השכרה קנו את גרסת LX. כך שבמרבית המקרים, GLX הן פרטיות בלבד.

אגב, הדגם הזה מאד נפוץ אך גם מאד מבוקש. הרבה התעניינו ברכב שלי - אולי כי הייתי יד שלישית, וכל הידיים פרטיות? מכרתי אותו לאחר מספר ימים, עם 250 אלף ק"מ, ועם בחור שבא מרחוק, ללא שום בדיקה. בגלל הקילומטראז' הורדתי 4,000 שקל מהמחירון, אך מכונית עם נתונים טובה יכולה לקבל מחירון. אבל, לשלם על רכב כזה 8,000 שקל מעל המחירון? מישהו כאן נסחף בענק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...