Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לבנות פילטר סאבסוני לסאב שברשותי kw10 של dls , זהו סאב 10׳ בתיבה אטומה של כ20 ליטר.

הHU שלי חותך לי את הסאב ב80 הרץ ב- lp ואני מעוניין לבנות hp מ45 הרץ

לפי הנתונים שקיבלתי ממחשבון באינטרנט אני זקוק ל קבל 884.2 מיקרו פאראד ( כמה וולט? זה משנה? ) וסליל ( עדיף עם ליבת אוויר?) 14.4 מיליהנרי...

השאלה שלי לפני שאני רץ וקונה רכיבים האם זה נשמע הגיוני? התנגדות הסאב היא 4 אוהם כמובן עם סליל אחד..

תודה מראש.

עוז.

פורסם

אני ממליץ שתרד מהעניין של הפילטר הפסיבי ותקנה מגבר עם סבסוניק משתנה. אם לא אז תבנה אחד אקטיבי. זה מסובך אך אפשרי

גם לא הייתי חותך ב45 הרץ אלא יותר לכיוון ה30-35 הרץ אחת אתה מאבד את כל המשמעות של הסאב ברכב.

פורסם

לא מסכים איתך לגבי נקודת החיתוך, על הנייר אתה צודק, הסאב שלי יורד ל25 הרץ ואני כביכול חותך לו מה״בשר״...

בפועל עוד לא שמעתי סאב ברמת המחיר שלי וברמת ההגברה שבאמת יורד עד שם... אז זה לא כזה משנה...

אני פשוט מנסה להפוך את הבאס להדוק יותר, בדיוק כמו שקורה שחותכים קומפוננט ב60 הרץ נגיד...

שוב , יכול להיות שאתה צודק ואני אתבדה... אבל תן לשחק קצת מה יש?

למה אתה מתנגד נחרצות לפילטר פאסיבי?

• תוכן חדש...