Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום -

אני רוצה לקנות רכב, תקציב של כ- ~10,000 ש"ח. (יכול להגיע ל 15,000 במידת הצורך)

רכב שישמש בעיקר לנסיעה בעיר, חסכוני עד כמה שאפשר בדלק, ומתאים לצעירים.

אין עדיפות לידני / אוטומט.

אשמח לקבל המלצות לרכבים שיכולים להתאים, יד שנייה.

פורסם

שלום רב,

בתקציב כזה אנחנו מדברים על רכב בן 10 שנים ויותר.

לכן ובמיוחד שלא אכפת לך אז אפשר להתמקד בידני, אוטומט רק יפני/קוריאני - בשום אופן לא אוטומט צרפתי.

תוכל לחפש בכיוון של יונדאי אקסנט, לנטרה, לנסר 2001, ניסן אלמרה (משעממת אך אמינה וללא רצועת טיימינג

עד 2001), סוזוקי יורוסוויפט, פולו ידני, מזדה לנטיס.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים וכמובן את הרכב עצמו.

פורסם
שלום רב,

בתקציב כזה אנחנו מדברים על רכב בן 10 שנים ויותר.

לכן ובמיוחד שלא אכפת לך אז אפשר להתמקד בידני, אוטומט רק יפני/קוריאני - בשום אופן לא אוטומט צרפתי.

תוכל לחפש בכיוון של יונדאי אקסנט, לנטרה, לנסר 2001, ניסן אלמרה (משעממת אך אמינה וללא רצועת טיימינג

עד 2001), סוזוקי יורוסוויפט, פולו ידני, מזדה לנטיס.

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים וכמובן את הרכב עצמו.

אוקיי תודה רבה.

אבל אם אתה אומר שאני יכול למצוא רק רכבים ישנים, האם ניתן למצוא במחיר של עד 20,000 חדשים וטובים יותר שמתאים לתנאים שציינת למעלה?

פורסם

דבר ראשון, אל תתפתה לרכוש רכב באלפי שקלים בודדים כי אתה תשלם את ההפרש במוסך.

בתקציב שהצבת אפשר למצוא רכבים נחמדים, שמורים ושלא נסעו יותר מידי ביחס לתקופה שעברה.

אפשר למצוא גם רכבים יותר חדשים (2003-2004) אך עם תקלות כמו מזגן לא פעיל וכדומה, אבל פה נכנס כבר שיקול הדעת שלך לעניין.

תריץ חיפוש קל ביד 2 ותוכל למצוא איבזות נחמדות ב13-14 אש"ח.

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

מה הכוונה מתאים לציעירים,כוח,עיצוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר כוח לא הולך כל כך טוב עם חיסכון בדלק למיטב ידיעתי.

אז כנראה שהוא התכוון לעיצוב.

פורסם
יותר כוח לא הולך כל כך טוב עם חיסכון בדלק למיטב ידיעתי.

אז כנראה שהוא התכוון לעיצוב.

אכן. אני לא אוהב מכוניות שנראות מיושנות, למרות שיש כאלה ישנות שנראות עדיין טוב - כמו רנו מגאן.

בכל מקרה, מכונית עם מזגן מקולקל כמובן שאני לא יקח..

אני יחפש "איבזות" ונראה אם אני ימצא משהו מעניין :)

פורסם

תחפש רכבים עם מראה ספורטיבי, ברוב המקרים לא משנה מה שנת הייצור הן נראות טוב.

בתקציב שלך זה בעייתי למצוא רכב עם קילומטרז נמוך במצב טוב וטופל בעקביות.

פורסם

פיאט פונטו או יונדאי גטס 2003-2005 יתאימו לדרישותיך. בתקציב שלך תוכל להשיג גם עם מזגן תקין :?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סוזוקי באלנו זו האופציה הנבונה.

אם מדברים בדוגרי, זה האופציה הכי נבונה כאן:

פיאט פונטו או יונדאי גטס 2003-2005 יתאימו לדרישותיך. בתקציב שלך תוכל להשיג גם עם מזגן תקין :???:

גטס מכונית סופר אמינה, לא יקרה לתחזוקה, אולי לא הכי חסכונית בדלק, אבל היא יותר מודרנית מהבלאנו, יותר קל למצוא איתה חניה, ובגרסאות המאובזרות שלה היא גם תהיה עדיפה מבחינת בטיחות על הבלנו. עד כמה שזה ישמע מצחיק לגרסאות הבכירות של הגטס יש ציון סביר בהחלט של 4/5 כוכבים ביורונקפ, בעוד לבלנו יש ציון מזעזע של 1.5/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תקציב של 10,000 עם אופציה ל15,000

גטס לא נמכרת במחירים האלו, אלא אם הקילומטרז' והאמינות ימדדון באותו רף של בין 0-340,000

איך אתה מגזים. כאילו שב15 אלף ש"ח אי אפשר למצוא גטס סבירה.

ואם לא גטס אז עדיף פונטו ספייס ELX.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תקציב של 10,000 עם אופציה ל15,000

גטס לא נמכרת במחירים האלו, אלא אם הקילומטרז' והאמינות ימדדון באותו רף של בין 0-340,000

15000 שקל יניבו גטס ידנית במצב טוב משנת 2004, ואם קצת מזל גם 2005 - כל מה שאתה צריך לעשות זה להסתכל ביד 2.

ותאמין לי שאני לא כותב פה תגובות לפני שאני בודק את עצמי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...