Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצוקת חנייה והתוצאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשכונה שלי יש מצוקת חניי גבוה מאוד.

כל דייר מקבל חנייה פרטית אחת אך לכל משפחה יש הרבה ילדים ולכן לכל משפחה בממוצע יש בערך 2 מכוניות.

עקב הבעיה הזאת של החנייה אנשים התחילו להחנות את האוטו שלהם במקומות אסורים כשזה לא כ"כ מפריע לתנועה.

בתקופה האחרונה המצב התדרדר והחוצפה גדלה ככה שיש אנשים שחונים את האוטו המקום ממש דפוק.

עכשים כדי להיכנס לחניה אתה צריך לעשות סיבוב חד מאוד על 2 קמ"ש כדי שלא תתקע ברכב אחר.

עכשיו אחותי לקחה לי את האוטו וכשהיא חזרה בפרצוף עגום היא אמרה לי שהאוטו נשרט אך "לא באשמתה" וגם נשרט טיפה רכב אחר.

עכשין ירדתי למטה לראות מדוע היה כ"כ להיכנס לחנייה וראיתי שזה באמת לא כ"כ אשמתה.

הבנאדם חנה בצורה כ"כ דפוקה(כל האוטו במלואו על אדום לבן) שצריך ממש מיומנות של נהג עם ניסיון כדי להצליח להיכנס למגרש חנייה.

עכשיו אני לא חושב שאני הולך להשאיר פרטים כדי לשלם לו על השריטה כמו שלימדו אותי אם אני דופק ברכב.

השיקול שלי הוא האם לקחת את הפרטים כדי לבקש ממנו שהוא ישלם על השריטה ברכב שלי.

מה אומרים?

פורסם

אתה רוצה שהוא ישלם לך על שריטה שאתה/אחותך ביצעתם?

אם הייתה בעיה, היית צריכה לפתור אותה מראש, ולא להזיז את האוטו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

Welcome to the club

אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלינו המצב זהה, אולי בעיר שלך יש לדבילים במוקד קצת שכל.

בפתח תקווה בכל שעה שאתה מתקשר למוקד אין פקחים, למרות שיש לפחות 10 מכוניות באדום לבן, בתוך הצומת, על המדרכה , בקיצור איפה שאתה לא רוצה עומדים בצורה לא חוקית.

שורה תחתונה, פעם הבאה תנסה את רשות החניה, אולי יצליח לך יותר

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...