Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, נכנסתי למין ברוך קטן, השותף לדירה שלי עזב והגיע חשבון חשמל שהוא לא מוכן לשלם, חוזה בינינו על נייר לא היה, אבל יש הודעות SMS ששם הוא אומר שאת מה שהוא אמור לשלם הוא לא ישלם שקל, אני רוצה ללכת עם זה לתביעות קטנות להוציא ממנו את הכסף שמגיע לי, איך אני יכול להציג בבית משפט הודעות SMS? (הטלפון הוא בלקברי)

ומה עוד יוכל לעזור לי בבית משפט כי אני יודע שזה שלא עשיתי איתו חוזה זה לא תופס, אבל מה אם חוזה בעל פה? מה אם אני יביא עדים שיגידו שהוא גר בבית מספר חודשים?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

במקרה כזה אתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות.

בית משפט לתביעות קטנות איננו בית משפט רגיל, ובו לא חלה חובת הוכחה על ידי הוכחות תיקניות.

בית המשפט לתביעות קטנות נועד לעזור לאזרח הפשוט לפתור בעיות ללא ידע משפטי כלל. לכן, גש עם הטלפון שלך לבית המשפט, והראה את ההודעה לשופט. זה מספיק.

אתה לא צריך להוכיח הרבה, בתביעה בין אדם לחברו, אתה צריך לגרום לשופט להאמין כי ישנו ספק סביר (סיכוי של 51 אחוז) כי האדם ביצע את העבירה, ולא כמו במשפט פלילי בו נדרשים להציג סיכוי מעל לכל ספק (99.9 אחוז) לביצוע העבירה.

לכן, אני מציע, לקפוץ לעורך דין שיכין מכתב. זה עולה 100 שקל בדרך כלל. שלח אותו לבחור. לא ישלם? תבע גם על דמי יעוץ של העורך דין. אין סיבה ששופט לא יאשר סמס. הוא קביל בבית המשפט לתביעות קטנות.

בבית משפט השלום/מחוזי, גש למשטרה ובקש להוציא צו בית משפט. תהליך שלוקח כמה ימים. המקרה דן מול שופט תורן. השופט לרוב מאשר הוצאת פלט סמס. עם זה אתה מגיע לחברת הסלולאר. מוציאים לך את הפלט במקום בדרך כלל (צריך מקור מהשופט).

זהו.

פורסם

לעניין המכתב - עדיף שתכין בעצמך. מכיוון ובבית משפט לתביעות קטנות הצדדים אינם מיוצגים על ידי עורך דין (למעט מקרים חריגים), גם הנטייה לפסוק הוצאות בגין ייעוץ משפטי נמוכה, ככה שיש סיכוי סביר שאת התשלום לעורך הדין על המכתב לא תראה מהשותף.

לעניין ההודעות - כפי שנאמר, בית המשפט לתביעות קטנות אינו כפוף לסדרי הדין הרגילים, והוא גמיש יותר בקבלת ראיות. לדעתי, די להדפיס את ההודעות ממכשיר הטלפון (אם אתה יכול, כמו שניתן לעשות במכשירי אייפון) ולצרף לכתב התביעה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

איזה פרטים אני חייב שיהיו לי? יש לי כתובת של מגורים עדכניים שלו,כתובת של עבודה, מספר טלפון, אין לי ת"ז שלו האם זה קריטי?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

בעל הדירה זה תיווך והתיווך אמר שאין בעיה להכניס מי שאני רוצה, לעשות מה שאני רוצה העיקר שמגיע להם הצי'ק ב10. (הכול כתוב בחוזה).

• תוכן חדש...