Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום!

ברצוני להחליף את המסבים האחוריים ברכב, וכבר קניתי את המסבים החדשים.

בשרייד יש שני מסבים בכל צד פנימי וחיצוני. המסבים החדשים מגיעים סגורים משני הכיוונים.

רציתי לדעת איזה צד של הכיסוי עלי לפתוח כאשר אני מחליף, או את שני הצדדים (אני לא רוצה להסתמך על ההרכבה הנוכחית מכיוון שכל הגריז ברח למכסה - כנראה מהרכבה לא נכונה)

תודה מראש

פורסם

שלום

אתה יודע להחליף מיסבים בגלגלים? אתה יודע איך צריך לגרז אותם? איך לפתוח את האום ואיך לסגור ולאבטח אותה? אם כן אז לא היבנתי את השאלה:

מה זאת אומרת איזה צד של הכיסוי עליך לפתוח?

אני שואל כי זה יכול להיות מסוכן אם אתה לא יודע בלי שום כוונה לפגוע בך להפך.

פורסם

יודע והחלפתי מסבים בעבר, המסבים החדשים מגיעים מכוסים משני הכיוונים ( יש רכבים שצריך להוריד את שני הכיסויים ויש רכבים שלא קיים מחזיר שמן/גריז אז מסירים רק צד אחד כדי שהגריז לא יברח)

בשרייד אני לא יודע איזה מיסב צריך להיות מכוסה ולאיזה צד.

אודה לך מאוד אם תעזור לי

פורסם

שוב פעם לא היבנתי אותך,

אתה רוצה לפרק את המיסב? כיסוי?

תוציא את המיסבים הישנים ותכניס את החדשים באותו כיוון שהישנים היו כמובן לפני כן תגרז אותם, ותדאג שהגריז נכנס עמוק פנימה ורצוי שייצא מצד שני.

ואם המיסב סגור משני הצדדים, עם מחזירי שמן" אלה לא באמת מחזירי שמן " אז אתה לא צריך לגרז אותם.

אם הם זקוקים לגרז אז בדרך כלל מגיע איתם שקית קטנה של גריז.

לא לנסות ולפתוח את המיסב או להסיר מכסה\חלק ממנו כדי לגרז.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

אבל העניין שהמסבים הישנים שמורכבים הם בלי כיסוי (אחד בלי כיסויים בכלל ובשני רק צד אחד מכוסה) ולכן אני לא בטוח, כי גם אני יודע שבדרך כלל לא מורידים את הכיסוי.

דרך אגב המסבים החדשים מגיעים מגורזים.

מה לעשות?

פורסם

יכול להיות שהכיסוי התפרק ובגלל זה המיסב בעצם הלך, או שה"כיסוי פשוט תקוע בפנים ואתה רואה אותו כחלק מהציר/ פלטות, או איפה שהוא מורכב.

• תוכן חדש...