Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתהליכים של רכישת רכב. בעל הרכב הינו אדם פרטי (בוודאות), ומסיבותיו האישיות הרכב לא רשום על שמו, אלא על אדם אחר (כמו שקורה בהרבה מאוד מקרים). השאלה היא מה הדבר המומלץ מבחינת זכרון הדברים (האם ניתן לחתום מולו, האם זה בכלל תקף? הראי בפועל, הוא לא בעל הרכב), שנית, לפקודת מי מומלץ להוציא את הצ'ק? המוכר מוכן שהצ'ק יהיה על שמו או על שם בעל הרכב, לא באמת משנה לו. השאלה היא איך כדאי להתנהל, איזה מסמכים מומלץ לי לבקש? איך אני יכול להמנע ממצב הזוי בו אני קונה אוטו מאדם אחד, ואז האדם שרשום כבעל הרכב בפועל מכחיש את הרכישה או העברה... :roll: מבולבל, אודה לעזרה.

Lexus CT200H

פורסם

שלום.

לא קונים רכב בכלל אם האדם לא מציג ת.ז ואתה מודא ברשיון הרכב

שזה האדם הרשום ברשיון והוא בעל הרכב.

כל דבר אחר יוביל לצרות אחר כך-אולי הרכב גנוב משועבד מעוקל ושאר דברין בישין.

היתה לי בזמנו "מציאה" כזאת.שאלתי את המוכר(שלא היה בעל הרכב)האם בעל הרכב

מוכן להיות איתך במכירה -ענה שלא-הודיתי לו ונפרדתי ממנו לשלום.

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה(מאוד).

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

נהל את הכל מול הבעל הרשום עימו ייחתם זכרון הדברים אליו יוצא השיק, רצוי גם שהוא זה שיהיה בעת העברת הבעלות אבל אפשרי כמובן שייתן ייפוי כוח + ת.ז מקורית לאדם אחר לביצוע הפעולה בדואר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני כמה שנים אבי מכר את הרכב. את כל תהליך המכירה ומו"מ מול קונים פוטנציאליים ניהלתי אני, הן בשל היותו מוגבל בתנועה והן בשל העובדה שאני מתמצא יותר בעולם הרכב. כך שהעובדה שהאיש אינו רשום כבעל הרכב אינה מעידה בהכרח על הונאה (אלא אם כן הוא מסרב בתוקף להפגיד אותך עם הבעלים הרשום).

מה שכן - את כל הסגירה תבצע מול בעלי הרכב בלבד - הן זכרון הדברים והן התשלום, אם וכאשר. זה יחסוך לך ולו עוגמת נפש רבים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
שלום.

לא קונים רכב בכלל אם האדם לא מציג ת.ז ואתה מודא ברשיון הרכב

שזה האדם הרשום ברשיון והוא בעל הרכב.

כל דבר אחר יוביל לצרות אחר כך-אולי הרכב גנוב משועבד מעוקל ושאר דברין בישין.

היתה לי בזמנו "מציאה" כזאת.שאלתי את המוכר(שלא היה בעל הרכב)האם בעל הרכב

מוכן להיות איתך במכירה -ענה שלא-הודיתי לו ונפרדתי ממנו לשלום.

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה(מאוד).

בהצלחה!

כמו שרשמתי קודם לכן- אני מכיר את בעל הרכב, הוא אכן בעל הרכב - רק לא מבחינה חוקית.

הרכב לא גנוב, לא משועבד ולא שום דבר. אני שואל רק בהיבט החוקי על מנת להגן על עצמי.

אני בעצמי העברתי בעלות על רכב שהיה שייך לאבא שלי לקונה- אין עם זה בעיה וגם בדואר מקבלים את זה עם טופס ייפוי כוח,

השאלה העיקרית היא למי כדאי להוציא את הכסף בשביל לכסות את עצמי ומול מי לחתום את זכרון הדברים.

Lexus CT200H

פורסם

כשאני מתקשר למודעה ביד 2 השיחה שלי מתנהלת כך:

- "שלום, אני מתקשר בקשר לרכב."

"איזה רכב?" - אני מנתק.

"ההונדה/טויוטה/לאדה?" - אני מנתק.

"כן מה רצית לדעת עליו?" - ממשיך בשיחה.

- "הוא רשום על שמך?"

"דודה שלי טסה ל.." מנתק.

"כן." ממשיך בשיחה.

כל מה שחורק בחצי אחוז מהנורמה - אין להתקרב. כמות הסוחרים פה היא מטורפת ופשוט צריך להתרחק. יש מספיק מכוניות למכירה.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...