Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם אפשר לקבל עזרה איזה אוטו עדיף ולמה, פונטו גרנדה שנה 2007-2008, גטס 2008, או פולו חדשה 2007 כולן ידניות.

הצורך הוא ברכב לשימוש יומיומי בנסיעה לעבודה מחפש אמינות, נוחות, בטיחות, וגם חיסכון בדלק.

תודה

פורסם

גטס ידנית יהיה קשה מאוד להשיג וגם אם כן,היא תהיה חרושה וקרועה מליסינג/השכרה.

האפשרות הטובה ביותר מבין אלו שהעלית היא הגרנדה פונטו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה עם פאביה ידנית או איביזה? ההיצע שלהם היהיה רחב יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תלוי מה אתה צריך,אם חיסכון אז הגרנדה אם ביצועים אז איביזה 1.6 תהיה זריזה יותר,פולו/איביזה/פאביה הם מאותה משפחה ומשתפים הרבה מכלולים ביחד,הפאביה מרגישה מוצקה,אך הביטוח שלה יהיה יקר יותר,וכניראה תהיה יותר יקרה בכול מה שקשור לחלקי חילוף מאשר הפיאט או גטס.

כיוון שלא הזכרת זריזות,הייתי ממליץ על גרנדה,היא חסכונית ביניהם,בעלת 5 כוכבי בטיחות,ודי מרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...