Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יותר מחודש עם הרכב,היה לי מספיק זמן להרגיש את הרכב והגעתי למסקנה שיש לו שני חסרונות בולטים:

1. בידוד הרעשים בתא הנוסעים - כאשר כל החלונות סגורים, שומעים את רוב הרעשים מבחוץ, לפעמים בצורה מוגזמת. גם רעש המנוע נשמע היטב בתא הנוסעים.

2. נוחות הנסיעה - ממש, ממש קשיחה. בולמי הזעזועים כמעט ולא מורגשים. מרגישים כל סדק ואבן בכביש בצורה מוגזמת. אם הכביש לא שטוח לגמרי, אז מרגישים כל דבר קטן על הכביש. בסעיף הזה האי נוחות ממש מוגזמת. לא ציפיתי לכזה דבר מרכב מודרני. מה גם שהצמיגים שלו דווקא אמורים לשפר את העניין - 195/65R15, זאת אומרת הרבה גומי שאמור לשפר את הנסיעה. בפועל, מרגישים כאילו נוסעים על ג'נטים ללא צמיגים.

לפעמים ניתן להרגיש חוסר בכוח זמין, בעיקר בעליות, אבל באופן כללי, כרכב משפחתי רגיל, אין כמעט תלונות בסעיף זה.

מבחינה פרקטית גם אין תלונות. למשפחה ממוצעת הוא ימלא את רוב הצרכים.

מבחינה חיצונית - פשוט מצוין! רכב מאוד יפה. בולט מתוך רוב הרכבים מסביב.

פורסם

לא מספיק ממצה ולא מספיק מפורט.

מה הניסיון שלך עם הרכב? אבזור? ביצועים? צריכת דלק? ק"מ שעשית עם הרכב? משהו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בולט מתוך רוב הרכבים מסביב.

זה נאמר כשחלק לא קטן מהרכבים הם יונדאי I30 והרוב הם או יונדאי או מאזדה.

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה על יונדאי I30.

תודה על הסקירה. חסרים נתונים על צריכת דלק. איך אתה מסתדר עם האבזור?

אני מבין שזה רכב ליסינג. (?)

פורסם

1. רשמתי שזה I30 החדש, שהוא שונה מהישן ובכלל שונה מרוב הרכבים שעל הכביש.

2. לא ניסיתי לפרט יותר מדי. ציינתי רק דברים בולטים לדעתי.

3. זה רכב פרטי, לא ליסינג.

פורסם

השאלה, מול איזה רכב אתה משווה בידוד רעשים ונוחות הנסיעה.

איזה רכב היה לך לפני כן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
השאלה, מול איזה רכב אתה משווה בידוד רעשים ונוחות הנסיעה.

איזה רכב היה לך לפני כן?

אני לא משווה אותו לשום רכב אחר מבחינות שציינת. רשמתי רק מה שאני מרגיש. ההשוואה היחידה שרשמתי היא מבחינה חיצונית. הרכב באמת בולט מבחינת יופי משאר הרכבים שמסביב. שוב פעם - לדעתי.

פורסם

רעש וביצועים זה יחסי(גם אם לסטנדרטים שלך).

צריכת הדלק?

נוחות מושבים?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רעש וביצועים זה יחסי(גם אם לסטנדרטים שלך).

צריכת הדלק?

נוחות מושבים?

ברור שיש טובים יותר וטובים פחות, אבל לפני הקניה לא ציפיתי למה שתיארתי. דרך אגב, לפני זה היה לי רכב קוריאני משנות ה-90, אז לא הייתי כל כך מפונק מבחינת נוחות הנסיעה ורעש ובכל זאת ברכב החדש הדברים האלה בולטים.

צריכת הדלק לא מדדתי במדויק, אבל בנסיעות עירוניות ממוצעות, מתדלק בערך פעם בשבועיים.

המושבים יחסית נוחים.

שוב פעם, חוץ מהחסרונות שציינתי, אין לי תלונות נוספות.

פורסם
די רצחת את הרכב, לפחות מבחינתי. מעניין יהיה גם להתנסות באחד.

באופן כללי, אני אוהב את הרכב ונהנה ממנו. פשוט מה שציינתי די מציק ולא היה צפוי.

• תוכן חדש...